Du er her: Funksjoner > Smart-varsler (iOS)

Smart-varsler (iOS)

Ved hjelp av funksjonen for smart-varsler kan du motta varsler om innkommende anrop, meldinger og varsler fra apper på Polar-enheten din. Du mottar de samme varslene på Polar-enheten din som på skjermen på telefonen din. Funksjonen for smart-varsler er tilgjengelig både for iOS og Android.

Innstillinger

Polar-enheten din må være koblet til Flow-appen for at du skal kunne motta varsler, og du må også ha de riktige innstillingene på Polar-enheten og telefonen din.

Etter oppdatering av firmvaren på Polar-enheten må du koble den til Flow-appen igjen for at innstillingene for smart-varsler skal vises. Hvis du ikke oppretter tilkoblingen igjen, vil ikke innstillingene vises.

V800

Varslene er som standard deaktivert. Gå til Meny > Innstillinger > Generelle innstillinger > Smart-varsler for å aktivere dem.

• Velg for å motta varsler og få innholdet i varslene vist på displayet.
  • Velg På (ingen forhåndsv.) hvis du ikke vil se innholdet i varslene på displayet. Du blir kun informert om at du har mottatt et varsel.
  • Varsel: ikke forstyrr: Hvis du vil deaktivere meldinger og anropsvarsler i et bestemt tidsrom, aktiverer du Ikke forstyrr. Angi deretter tidsrommet for aktivering av Ikke forstyrr (standardinnstillingen er mellom kl. 22.00 og 07.00). Når du aktiverer Ikke forstyrr, mottar du ingen meldinger eller anropsvarsler i løpet av det angitte tidsrommet.

Telefon

Varslingsinnstillingene på telefonen din bestemmer hva slags varsler du mottar på Polar-enheten. Slik redigerer du varslingsinnstillingene på iOS-telefonen din:

1. Gå til Innstillinger > Varslingssenter.
  2. Kontroller at appene du ønsker å motta varsler fra, er oppført under Inkluder, og sett varslingsmetoden til Banner eller Varsler.

Du mottar ikke varsler fra apper som er oppført under Ikke inkluder.

Polar Flow-mobilappen

Funksjonen for smartvarsler som standard deaktivert i Polar Flow-mobilappen.

Slik slår du på/av funksjonen for smartvarsler i mobilappen:

1. Åpne Polar Flow-mobilappen.
  2. Gå til Enheter.
  3. Under Smartvarsler velger du På (ingen forhåndsvisning) eller Av.
  4. Synkroniser V800 med mobilappen ved å trykke på og holde inne TILBAKE-knappen på V800.
  5. Smartvarsler på eller Smartvarsler av vises på V800-displayet.

Når du endrer varslingsinnstillingene i Polar Flow-mobilappen, må du huske å synkronisere V800 med mobilappen.

Bruk

Når du mottar et varsel, begynner Polar-enheten din å vibrere forsiktig. Når du mottar et anrop, kan du velge å besvare anropet, dempe det eller avvise det (bare med iOS 8). Demping av anropet påvirker bare Polar-enheten, ikke telefonen din. Hvis en melding ankommer i løpet av et anropsvarsel, vises ikke meldingen.

I løpet av en treningsøkt kan du motta anrop og få navigeringsveiledning (bare med Google Maps) hvis Flow-appen kjører på telefonen din. Du mottar ingen varsler (e-post, kalender, apper osv.) i løpet av treningsøkter.

Forkast varsler

Varsler kan forkastes manuelt eller via tidsavbrudd. Hvis du forkaster et varsel manuelt, forkastes det også fra skjermen på telefonen din. Med tidsavbrudd fjernes derimot bare varselet fra Polar-enheten. Det vil fortsatt vises på telefonen din.

Slik forkaster du varsler fra displayet:

• Manuelt: Trykk på TILBAKE-knappen.
  • Tidsavbrudd: Varselet forsvinner etter 30 sekunder hvis du ikke forkaster det manuelt.

Ikke forstyrr

Hvis du vil deaktivere meldinger og anropsvarsler i et bestemt tidsrom, aktiverer du Ikke forstyrr. Når du aktiverer denne innstillingen, mottar du ingen meldinger eller anropsvarsler i løpet av det angitte tidsrommet.

Ikke forstyrr er som standard aktivert mellom kl. 22.00 og 07.00. Du kan endre tidsrommet fra Generelle innstillinger på Polar-enheten din.

Når Ikke forstyrr er aktivert, ser du et ikon (en halvmåne) øverst til venstre på V800-displayet. Dette ikonet indikerer at du ikke kan motta varsler.