Du er her: Funksjoner > Smart-varsler (Android)

Smart-varsler (Android)

Ved hjelp av funksjonen for smart-varsler kan du motta varsler om innkommende anrop, meldinger og varsler fra apper på Polar-enheten din. Du mottar de samme varslene på Polar-enheten din som på skjermen på telefonen din. Vær oppmerksom på at du ikke kan motta noen varsler under treningsøkter.

• Kontroller at du kjører Android-versjon 5.0 eller nyere på telefonen din.
  • Kontroller at du har siste firmware på V800.
  • For å bruke funksjonen for smart-varsler trenger du Polar Flow-mobilappen for Android, og Polar V800 må være koblet til appen. Polar Flow-appen må kjøre på telefonen din for at funksjonen for smart-varsler skal fungere.
  • Vær oppmerksom på følgende: Når funksjonen for smart-varsler er aktivert, vil batteriet i Polar-enheten tappes raskere, ettersom Bluetooth hele tiden er aktivert.

Vi har bekreftet funksjonaliteten for noen av de vanligste telefonmodellene, som Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4 og Sony Xperia Z3. Det kan forekomme forskjeller i funksjonaliteten på andre telefonmodeller som støtter Android 5.0.

Innstillinger

Polar-enheten din må være koblet til Flow-appen for at du skal kunne motta varsler, og du må også ha de riktige innstillingene på Polar-enheten og telefonen din.

Etter oppdatering av firmwaren på Polar-enheten må du koble den til Flow-appen igjen for at innstillingene for smart-varsler skal vises. Hvis du ikke oppretter tilkoblingen igjen, vil ikke innstillingene vises.

Varslene er som standard deaktivert. De kan aktiveres/deaktiveres på V800 eller i Polar Flow-appen. Når du gjør endringer i innstillingene, anbefaler vi at du alltid gjør dem på V800.

V800

Slik aktiverer/deaktiverer du funksjonen for smart-varsler på V800:

Gå til Meny > Innstillinger > Generelle innstillinger > Smart-varsler på V800.

• Velg På for å motta varsler og få innholdet i varslene vist på displayet.
  • Velg På (ingen forhåndsv.) hvis du ikke vil se innholdet i varslene på displayet. Du blir kun informert om at du har mottatt et varsel.

Polar Flow-mobilappen

Funksjonen for smartvarsler som standard deaktivert i Polar Flow-mobilappen.

Slik slår du på/av funksjonen for smartvarsler i mobilappen:

1. Åpne Polar Flow-mobilappen.
  2. Gå til Enheter.
  3. Under Smartvarsler velger du På (ingen forhåndsvisning) eller Av.
  4. Synkroniser V800 med mobilappen ved å trykke på og holde inne TILBAKE-knappen på V800.
  5. Smartvarsler på eller Smartvarsler av vises på V800-displayet.

Når du endrer varslingsinnstillingene i Polar Flow-mobilappen, må du huske å synkronisere V800 med mobilappen.

Telefon

Hvis du vil at varsler skal sendes fra telefonen din til Polar V800, må du først aktivere varsler i mobilappene du ønsker å motta dem fra. Du kan gjøre dette via mobilappinnstillingene eller via innstillingene for app-varsler på Android-telefonen. Les brukerhåndboken for telefonen din hvis du ønsker mer informasjon om innstillingene for app-varsler.

Polar Flow-appen må ha tillatelse til å hente varslene fra telefonen din. Du må gi Polar Flow-appen tilgang til telefonvarslene dine (dvs. aktivere varsler i Polar Flow-appen). Du får opp veiledning i Polar Flow-appen om hvordan du gir tilgang når dette er nødvendig.

Bruk

Når du mottar et varsel, begynner Polar-enheten din å vibrere forsiktig. En kalenderhendelse eller en melding utløser ett varsel, mens varsler for innkommende anrop utløses inntil du trykker på TILBAKE-knappen på Polar V800, besvarer anropet eller til varselet har vart i 30 sekunder.

Navnet på den som ringer vises på displayet hvis vedkommende er lagt inn i telefonlisten på mobiltelefonen din og navnet bare inneholder grunnleggende latinske tegn eller spesialtegn på følgende språk: fransk, finsk, svensk, tysk, norsk eller spansk.

Forkast varsler

Varsler kan forkastes manuelt eller via tidsavbrudd. Hvis du forkaster et varsel manuelt, forkastes det også fra skjermen på telefonen din. Med tidsavbrudd fjernes derimot bare varselet fra Polar-enheten. Det vil fortsatt vises på telefonen din.

Slik forkaster du varsler fra displayet:

• Manuelt: Trykk på TILBAKE-knappen.
  • Tidsavbrudd: Varselet forsvinner etter 30 sekunder hvis du ikke forkaster det manuelt.

Ikke forstyrr

Hvis du vil deaktivere meldinger og anropsvarsler i et bestemt tidsrom, aktiverer du Ikke forstyrr. Når du aktiverer denne innstillingen, mottar du ingen meldinger eller anropsvarsler i løpet av det angitte tidsrommet.

Ikke forstyrr er som standard aktivert mellom kl. 22.00 og 07.00. Du kan endre tidsrommet fra Generelle innstillinger på Polar-enheten din.

Når Ikke forstyrr er aktivert, ser du et ikon (en halvmåne) øverst til venstre på V800-displayet. Dette ikonet indikerer at du ikke kan motta varsler.

Blokkering av apper

I Polar Flow-appen kan du blokkere varsler fra bestemte apper. Når du har mottatt det første varselet fra en app på V800, blir appen oppført i Innstillinger > Varsler > Blokker apper, og du kan blokkere den hvis du ønsker det.