Du er her: Kom i gang > Parrer

Parrer

En Bluetooth Smart-pulsmåler eller en mobil enhed (smartphone, tablet) skal parres med din M200, for at de kan virke sammen. Parringen tager kun nogle få sekunder og sikrer, at din M200 kun modtager signaler fra dine sensorer og enheder, og giver mulighed for en gruppetræning, der er fri for forstyrrelser. Sørg for at udføre parringen derhjemme, inden du deltager i en begivenhed eller et løb, for at forhindre forstyrrelser fra andre enheder.

Par en mobil enhed med din M200

Hvis du har udført opsætningen for din M200 med en mobil enhed, er din M200 allerede blevet parret. Hvis du udførte opsætningen med en computer og kunne tænke dig at bruge din M200 med Polar Flow-appen, bedes du parre din M200 og mobiltelefon på følgende måde:

Inden parringen af en mobil enhed skal du:

• Udføre opsætningen på flow.polar.com/start, som beskrevet i kapitlet Opsæt din M200.
  • Downloade Flow-appen fra App Store eller Google Play.
  • Sørge for, at Bluetooth er slået til på din mobile enhed, og flytilstand er slået fra.

Bemærk venligst, at du er nødt til at udføre parringerne i Flow-appen og IKKE i din mobilenheds Bluetooth-indstillinger.

Sådan parrer du en mobil enhed:

1. Åbn Flow-appen på din mobile enhed, og log ind med den Polar-konto, du oprettede, da du opsatte din M200.
  2. På M200 skal du trykke på den VENSTRE knap og holde den nede.

ELLER

På M200 skal du gå ind under Indstillinger > Par og synkroniser > Par og synkroniser enheder og trykke på den HØJRE knap og holde den nede.
  3. Strejf din enhed med M200 vises. Strejf den mobile enhed med din M200.
  4. Parrer vises på M200.

Android-brugere: Du får en anmodning om parring på din mobiltelefon. Det kan være nødvendigt at åbne den ved at swipe ned fra toppen af skærmen og ved at trykke på meddelelsen. Tryk derefter på PAR.

5. Bekræft på anden enhed xxxxx vises på din M200. Indtast PIN-koden fra M200 på parringsanmodningen på den mobile enhed, og tryk på Par/OK.

Android-brugere: Det kan være nødvendigt at åbne parringsanmodningen ved at swipe ned fra toppen af skærmen og ved at trykke på meddelelsen.

6. Der vises Parrer på din M200, og hvis parringen er vellykket, går den videre til Synkronisering med din mobile enhed.

Par en pulsmåler med din M200

Når du har en Polar Bluetooth Smart-pulsmåler på, der er parret med din M200, måler M200 ikke pulsen fra håndleddet.

En pulsmåler kan parres med din M200 på to måder:

1. Tag den fugtige pulsmåler på, som anvist i brugervejledningen til pulsmåleren.
  2. På M200 skal du gå ind under Indstillinger > Par og synkroniser > Par og synkroniser enheder og trykke på den HØJRE knap og holde den nede.
  3. Strejf pulsmåleren med din M200.
  4. Der vises Parrer under parring og Udført, når parringen er afsluttet.

ELLER

1. Tag pulsmåleren på, som anvist i brugervejledningen til pulsmåleren.
  2. Start et træningspas, som beskrevet i kapitlet Start træning.
  3. Strejf pulsmåleren med din M200.
  4. Du vil blive bedt om at parre din M200 med din pulsmåler. Du ser f.eks. Par Polar H7.... Accepter anmodningen om parring ved at trykke på den HØJRE knap.
  5. Der vises Parrer under parring og Udført, når parringen er afsluttet.

Par en Polar Balance-vægt med din M200

En Polar Balance-vægt kan parres med din M200 på to måder:

1. Træd op på vægten. Displayet viser din vægt.
  2. Efter en biplyd går Bluetooth-ikonet på vægtdisplayet i gang med at blinke, hvilket betyder, at forbindelsen nu er slået til. Vægten er klar til at blive parret med din M200.
  3. Tryk på den VENSTRE knap på din M200 og hold den nede. Søgning vises på M200.
  4. Der vises Parrer på M200 under parring og Udført, når parringen er afsluttet.

ELLER

1. På M200 skal du gå ind under Indstillinger > Par og synkroniser > Par og synkroniser enheder og trykke på den HØJRE knap og holde den nede.
  2. M200 går i gang med at søge efter din vægt. Søgning vises på M200.
  3. Træd op på vægten. Vægtdisplayet viser din vægt.
  4. Efter en biplyd går Bluetooth-ikonet på vægtdisplayet i gang med at blinke, hvilket betyder, at forbindelsen nu er slået til.
  5. Der vises Parrer på M200 under parring og Udført, når parringen er afsluttet.

Vægten kan parres med 7 forskellige Polar-enheder. Når antallet af parrede enheder overskrider 7, vil den første parring blive fjernet og erstattet.

Fjern parringer

Hvis parringer fjernes i overensstemmelse med de følgende anvisninger, fjernes ALLE parringer med sensorer og mobile enheder.

Hvis du har problemer med at synkronisere din M200 med din mobile enhed, eller hvis du ikke kan få pulsmåling fra en parret pulsmåler med en bryststrop, kan du prøve at udbedre forbindelsen ved at fjerne de eksisterende parringer og parre enhederne igen.

Sådan fjernes parringer med sensorer og mobile enheder:

1. På M200 skal du gå ind under Indstillinger > Par og synkroniser > Fjern parringer og trykke på den HØJRE knap og holde den nede.
  2. Slet parringer? vises. Tryk på den HØJRE knap for at bekræfte.
  3. Parringer slettet vises, når du er færdig.