Du er her: Funktioner > GPS

GPS-funktioner

M200 har en indbygget GPS, der giver nøjagtig hastigheds-/tempo-, distance- og højdemåling for en række udendørs sportsgrene og viser din rute på et kort i Flow-appen og -webservicen efter dit træningspas.

Hvis du vil se de forskellige GPS-data på din M200 under dit træningspas, skal du redigere træningsvisningerne af den sportsprofil, du vil bruge, i henhold hertil.

Din M200 bruger teknologien til forudsigelse af satellitter, SiRFInstantFix™, til at hente en hurtig satellitposition. Under optimale forhold, dvs. udenfor og væk fra høje bygninger og træer, kan din M200 finde satellitsignaler på under et minut.

Teknologien i M200 forudsiger satellitpositioner nøjagtigt i op til tre dage. På denne måde, hvis du træner igen i løbet af de næste tre dage, ved M200, hvor den skal lede efter satellitterne og kan dermed hente signaler fra dem hurtigere, selv på 5-10 sekunder. Positionsnøjagtigheden reduceres progressivt i løbet af den anden og tredje dag.

Hvis du ikke træner igen i løbet af de næste par dage, er din M200 nødt til at starte forfra med at finde satellitsignalerne den næste gang, og det kan tage længere tid at hente den aktuelle position.

For at opnå den bedste GPS-præstation bør du bære M200 på dit håndled, mens displayet vender opad.