Du er her: Funktioner > Smart Coaching-funktioner > Aktivitetsvejledning

Aktivitetsvejledning

Funktionen Aktivitetsvejledning viser, hvor aktiv du har været i løbet af dagen, og fortæller dig, hvor meget du stadigvæk mangler at lave for at nå anbefalingerne til fysisk aktivitet hver dag. Du kan kontrollere, hvordan det går med at nå dit daglige aktivitetsmål på enten din M200, på Polar Flow-mobilappen eller på Polar Flow-webservicen.

Aktivitetsvejledning på M200

I tidsvisningen af din M200 viser prikkerne og tallene omkring displayet din udvikling hen imod dit daglige aktivitetsmål.

Det andet ikon i hovedmenuen af din M200 viser din daglige aktivitet mere detaljeret. Her kan du se den procentdel, du har opnået af dit daglige aktivitetsmål. Det samme vises også med en aktivitetslinje.

Hvis du går ind under menuen Aktivitet kan du se muligheder for at nå dit daglige mål. Din M200 fortæller dig, hvor længe du skal være aktiv, hvis du vælger aktiviteter af lav, middel eller høj intensitet. 'Op' betyder aktivitet af lav intensitet, 'gang' betyder aktivitet af mellemhøj intensitet, og 'jogging' betyder aktivitet af høj intensitet. Med praktisk vejledning som '50 min. gang' eller '20 min. jogging´ kan du vælge, hvordan du vil nå dit mål. Du kan finde flere eksempler på aktiviteter af lav, mellemhøj og høj intensitet på Polar Flow-webservicen og Polar Flow-appen.

Få flere oplysninger under Aktivitetsmåling 24/7.