Du er her: Indstillinger > Nulstilling af M200 til fabriksindstillinger

Nulstilling af M200 til fabriksindstillinger

Hvis du får problemer med din M200, og det ikke hjælper at genstarte enheden, kan du prøve at nulstille den.

Ved at nulstille din M200 tømmes den for alle oplysninger, og du skal opsætte den igen til din personlige brug. Du kan først se, om dine dokumenter til fejlfindingshjælp på Polar-supportsiderne kan hjælpe dig med at løse dit problem, inden du nulstiller M200 til fabriksindstillinger.

Gør følgende for at nulstille din M200 til fabriksindstillinger i FlowSync med din computer:

1. Slut din M200 til computeren.
  2. Klik på indstillingshjulikonet i FlowSync for at åbne indstillingsmenuen.
  3. Tryk på knappen Factory Reset (Nulstilling til fabriksindstillinger).

Du kan også nulstille din M200 fra selve enheden:

1. Gå til Indstillinger > Om produkt > Genstart enhed.
  2. Tryk på den højre knap og hold den nede, og tryk derefter på den højre knap igen for at bekræfte genstarten.
  3. Mens Polar-logoet vises, skal du trykke på den venstre knap og holde den nede, indtil der vises "Restoring" på displayet.

Nu skal du opsætte din M200 igen, enten via mobil enhed eller computer. Du skal bare huske at bruge den samme Polar-konto i den opsætning, du brugte inden nulstillingen.