Du er her: Kom i gang > Knapper, displayikoner og menustruktur

Knapper, displayikoner og menustruktur

Knapper

Din M200 har to knapper, en på hver side. Se nedenstående tabel for knapfunktioner.

VENSTRE HØJRE
Tryk Tryk
Vend tilbage til det forrige niveau på menuen Gennemse menuen, valg- og træningsvisningerne
Afbryd træning midlertidigt
Tryk og hold nede Tryk og hold nede
Stop træningen, når den er blevet midlertidigt afbrudt Åbn menuen
Vend tilbage til tidsvisning Bekræft valg
Start parring og synkronisering i tidstilstand Start træning
  Marker en omgang under træning

Ethvert knaptryk aktiverer baggrundslyset. Under træning lyser displayet, når du vender håndleddet for at se displayet.

Vis ikoner

Prikkerne omkring displayet kan angive adskillige ting:

• I tidsvisningen angiver prikkerne din udvikling hen imod dit daglige aktivitetsmål.
  • Under træning angiver prikkerne din aktuelle pulszone. Hvis du udfører et træningsmål baseret på intervaller, angiver prikkerne din målpulszone. Hvis du udfører et hurtigt træningsmål, visualiserer prikkerne din udvikling hen imod målet.
  • Når du browser menuer, angiver prikkerne menurullelinjen.
Flytilstand er slået til. Alle trådløse forbindelser til din mobiltelefon og dit tilbehør afbrydes.
Forstyr ikke-tilstand er slået til, hvilket betyder, at du ikke modtager smarte meddelelser. Standardindstillingen for Forstyr ikke-tilstanden er, at den er slået til mellem kl. 22 og 7. Du kan slå Forstyr ikke til og fra samt justere indstillingerne i Polar Flow-mobilappen. Få flere oplysninger under Smarte meddelelser.
Bluetooth-forbindelse til din parrede telefon afbrydes. Tryk på den VENSTRE knap og hold den nede i tidsvisning for at genoprette forbindelsen.

Synkroniserer. Der vises en roterende cirkel i tidsvisningen, når din M200 synkroniseres med Polar Flow-appen.

Synkroniseringen var vellykket. Dette vises kortvarigt i stedet for den roterende cirkel efter en vellykket synkronisering.

Synkronisering mislykkedes. Hvis du ser dette ikon efter en synkronisering, kunne din M200 ikke synkronisere med Polar Flow-appen.

Du har nået din ugentlige præmie. Få flere oplysninger i kapitlet om Løbeprogram.

GPS-ikonet blinker, når din M200 søger efter GPS-satellitsignalerne. Når M200 har fundet signalerne, holder ikonet op med at blinke og forbliver tændt.

Hjerteikonet betyder puls. Hjerteikonet blinker, når din M200 søger efter din puls. Når pulsen er fundet, holder ikonet op med at blinke og forbliver tændt, og din puls vises.

Menustruktur

Træning

Gå ind under Træning for at starte et træningspas. Gennemgå listen over sportsprofiler og vælg den, du vil bruge til dit træningspas. Du kan tilføje flere sportsgrene på listen i Polar Flow-mobilappen eller i Polar Flow-webservicen. I webservicen kan du definere specifikke indstillinger for hver sportsprofil.

Aktivitet

I visningen Aktivitet vises dit daglige aktivitetsmål med en aktivitetslinje. Aktivitetslinjen fyldes op, når du når dit daglige mål. Du kan også se din udvikling hen imod dit daglige aktivitetsmål i tidsvisningen fra prikkerne omkring displayet. Gå ind i menuen Aktivitet for at se mulighederne for at nå dit daglige aktivitetsmål og de skridt, du har gået i løbet af dagen. Hvis du modtager inaktivitetsmærker i løbet af dagen, vises de også i menuen Aktivitet.

Det daglige aktivitetsmål, du får fra Polar M200, er baseret på dine personlige data og indstillingen af dit aktivitetsniveau, som du kan finde og ændre i indstillingerne under dit navn og dit profilbillede i Polar Flow-appen eller -webservicen.

Få flere oplysninger under Aktivitetsmåling 24/7.

Historie

I Historie vises dine fem seneste træningspas. Dataene for dine ældre træningspas gemmes på din M200, indtil den synkroniseres med Polar Flow-appen eller -webservicen. Hvis din M200 er ved at løbe tør for hukommelse, hvor du kan lagre din træningshistorik, vil den bede dig om at synkronisere dine tidligere træningspas med Flow-appen eller -webservicen. Få flere oplysninger under Opsummering af træning.

Min puls

I Min puls kan du se din aktuelle puls uden at starte et træningspas.

Indstillinger

I Indstillinger kan du parre og synkronisere enheder med din M200 samt slå smarte meddelelser og flytilstand til/fra. Få flere oplysninger under Indstillinger.