Du er her: Indstillinger > Opdatering af firmwaren

Opdatering af firmwaren

Du kan selv opdatere firmwaren i din M200 for at holde den opdateret. Der udføres firmwareopdateringer for at forbedre funktionerne i din M200. De kan indeholde forbedringer af eksisterende funktioner, helt nye funktioner eller fejludbedringer. Vi anbefaler, at du opdaterer firmwaren af din M200, hver gang en ny version bliver tilgængelig.

Med mobilenhed eller tablet

Du kan opdatere firmwaren med din mobilenhed, hvis du bruger Polar Flow-mobilapp til at synkronisere dine trænings- og aktivitetsdata. Appen giver dig besked, hvis der er en tilgængelig opdatering, og fører dig gennem den. Vi anbefaler, at du slutter M200 til en strømkilde, inden du går i gang med opdateringen, for at sikre en problemfri opdatering.

Den trådløse firmwareopdatering kan tage op til 20 minutter, afhængigt af din forbindelse.

Med computer

Hver gang en ny firmwareversion er tilgængelig, giver FlowSync dig besked, når du slutter M200 til din computer. Firmwareopdateringerne downloades via FlowSync.

Sådan opdateres firmwaren:

1. Slut din M200 til din computer.
  2. FlowSync begynder at synkronisere dine data.
  3. Efter synkroniseringen bedes du opdatere firmwaren.
  4. Vælg Ja. Ny firmware installeres (dette kan tage noget tid), og M200 genstarter. Vent, indtil firmwareopdateringen er afsluttet, inden du kobler M200 fra din computer.

Du mister ingen data pga. firmwareopdateringen. Inden opdateringen begynder, synkroniseres din M200 med Flow-webservicen.