Du er her: Polar Flow > Polar Flow-nettjenesten > Treningsmål

Treningsmål

Opprett detaljerte treningsmål i Flow-nettjenesten og synkroniser dem med V800 via FlowSync-programvaren eller Flow-appen. Under trening kan du enkelt følge med på veiledningen på enheten din.

• Hurtigmål: Fyll ut én verdi. Velg varighet, distanse eller kalorier som mål.
  • Løpsfart som mål: Gi deg selv en utfordring og prøv å nå tiden(mål) din for en angitt distanse (for eksempel å løpe 10 km på 45 minutter), eller prøv å holde en jevn fart. Fyll ut to av verdiene, så får du den tredje automatisk.
  • Fasemål: Du kan dele opp treningen din i faser og angi en ulik målvarighet eller distanse og intensitet for hver av dem. Du kan for eksempel bruke denne til å opprette en intervalltreningsøkt, og legge til passende oppvarmings- og nedkjølingsfaser i økten.
  • Favoritter: Opprett et mål, og legg det til i Favoritter for å enkelt få tilgang til målet hver gang du vil bruke det igjen.

Husk å synkronisere treningsmålene dine med V800 fra Flow-nettjenesten via FlowSync eller Flow-appen. Hvis du ikke synkroniserer dem, er de bare synlige i dagboken eller i listen over favoritter i Flow-nettjenesten.

Opprett et treningsmål

1. Gå til Dagbok og klikk på Legg til > Treningsmål.
  2. I visningen Legg til treningsmål velger du Hurtig, Løpsfart, Fase eller Favoritt.

Hurtigmål

1. Velg Hurtig.
  2. Velg Sport, angi Målnavn (obligatorisk), Dato (valgfritt) og Klokkeslett (valgfritt), samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  3. Fyll ut én av følgende verdier: varighet, distanse eller kalorier. Du kan kun fylle ut én av verdiene.
  4. Klikk på Lagre for å legge til målet i Dagbok, eller velg favorittikonet for å legge det til i Favoritter.

Løpsfart som mål

1. Velg Løpsfart.
  2. Velg Sport, angi Målnavn (obligatorisk), Dato (valgfritt) og Klokkeslett (valgfritt), samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  3. Fyll ut to av følgende verdier: varighet, distanse eller løpsfart.
  4. Klikk på Lagre for å legge til målet i Dagbok, eller velg favorittikonet for å legge det til i Favoritter.

Fasemål

1. Velg Fase.
  2. Velg Sport, angi Målnavn (obligatorisk), Dato (valgfritt) og Klokkeslett (valgfritt), samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  3. Legg til faser i målet. Velg distanse eller varighet for hver fase, manuell eller automatisk start av neste fase og intensitet.
  4. Klikk på Lagre for å legge til målet i Dagbok, eller velg favorittikonet for å legge det til i Favoritter.

Favoritter

Hvis du har opprettet et mål og lagt det til i favorittene, kan du bruke det som et planlagt mål.

1. Velg Favoritter. Treningsmålfavorittene dine vises.
  2. Klikk på favoritten du vil bruke som mal for målet ditt.
  3. Velg Sport, angi Målnavn (obligatorisk), Dato (valgfritt) og Klokkeslett (valgfritt), samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  4. Du kan redigere målet hvis du vil, eller du kan la det være uendret.
  5. Klikk på Oppdater endringer for å lagre endringene du har gjort i favoritten. Klikk på Legg til i dagbok for å legge til målet i Dagbok uten å oppdatere favoritten.

Når du har synkronisert treningsmålene dine med V800, finner du følgende:

• Planlagte treningsmål i Dagbok (inneværende uke og de neste fire ukene).
  • Treningsmål oppført som favoritter i Favoritter.

Når du starter en økt, får du tilgang til målet ditt fra Dagbok eller Favoritter.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du starter en økt med treningsmål, kan du gå til Start en treningsøkt