Du er her: Funksjoner > R-R-registrering

R-R-registrering

R-R-registreringsfrekvensen lagrer RR-intervallene, det vil si intervallene mellom hjerteslag som følger etter hverandre. Hjertefrekvensen varierer med hvert hjerteslag. Hjertefrekvensvariabilitet (HRV) er variasjonen mellom RR-intervallene. Med funksjonen for R-R-registrering kan du registrere RR-intervallene for undersøkelses- eller veiledningformål, uten å akkumulere treningsdata. Vær oppmerksom på at du ikke kan trene med V800 når du bruker funksjonen for R-R-registrering.

Slik utfører du R-R-registrering

Utfør R-R-registrering på følgende måte:

1. Ha på deg pulssensoren, gå til Tester > RR-registrering > Start registrering og trykk på START.
  2. Søker etter puls vises. Registreringen starter når Puls funnet vises.
  3. Stopp registreringen ved å trykke på og holde nede TILBAKE.

Testresultater

Når du har stoppet registreringen, ser du resultatet. Resultatet inkluderer:

• Varighet
  • Starttid
  • Sluttid
  • Min. puls
  • Maks. puls
  • Gj.sn. puls

Når du har synkronisert resultatene fra R-R-registrering med Flow-nettjenesten, kan du eksportere dem til tredjepartstjenester for ytterligere analyse.