Du er her: Funksjoner > Brukerhåndbok for Polar V800 | GPS

GPS

V800 har innebygd GPS som gir nøyaktig måling av hastighet og distanse under en rekke sportsaktiviteter utendørs. Du kan også se ruten din på et kart i Flow-appen og nettjenesten etter økten.

V800 har følgende GPS-funksjoner:

• Distanse: Gir deg nøyaktig distanse i løpet av og etter økten.
  • Hastighet/fart: Nøyaktig informasjon om hastighet/fart i løpet av og etter økten.
  • Løpsfart: Hjelper deg med å holde en jevn fart og oppnå målet(tiden) din for en angitt distanse.
  • Løpsindeks: I V800 er løpsindeksen basert på data om hjertefrekvens, hastighet og høyde som er målt i løpet av økten. Løpsindeksen gir informasjon om prestasjonsnivået ditt, både hva angår aerob kondisjon og løpsøkonomi. I V800 kan denne funksjonen også registrere om du løper i oppoverbakke eller nedoverbakke.
  • Tilbake til start: Veileder deg tilbake til startpunktet over kortest mulig distanse, og viser deg også distansen tilbake til startpunktet. Nå kan du våge deg på mer dristige ruter og trygt utforske dem, i visshet om at du bare er et tastetrykk unna retningsveiledning tilbake til utgangspunktet.
  • Ruteveiledning: Følger med på tidligere registrerte ruter og delte ruter fra Polar Flow.
  • Modusen Strømsparing, lang økt og GPS med middels nøyaktighet: Gjør at du kan spare på batteriet i V800 under lange treningsøkter. I strømsparingsmodus lagres GPS-dataene i intervaller på 60 sekunder, og i modus for middels nøyaktighet lagres dataene i intervaller på 30 sekunder. Et lengre intervall gir deg mer registreringstid. Når du bruker strømsparingsmodus eller GPS med middels nøyaktighet, kan ikke stedsbasert automatisk etappe, automatisk pause og ruteveiledning brukes. I tillegg kan ikke Running Index brukes med mindre du har en løpesensor, og Race Pace kan ikke brukes med mindre du har en løpesensor eller en hastighetssensor.
  • Stigning: Se stigning i løpet av økten. Oppover- eller nedoverbakkens bratthet vises i prosentandeler og grader. Bare tilgjengelig i GPS-modus med høy nøyaktighet.

Når du bruker strømsparingsmodus, er ikke GPS-dataene like nøyaktige som i modus med høy nøyaktighet. Strømsparingsmodus bør bare brukes under lange økter på over 10 timer.

Når du bruker strømsparingsmodus under sykling, vises ikke din gjeldende hastighet.

Når du trener med en Polar løpesensor Bluetooth® Smart eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart med GPS-funksjonen aktivert, innhentes informasjon om hastighet og distanse fra løpesensoren eller hastighetssensoren, ikke fra GPS-funksjonen. Ruteinformasjon innhentes imidlertid fra GPS-funksjonen.

Gjør at du kan spare på batteriet i V800 under lange treningsøkter. GPS-data lagres i intervaller på 60 sekunder. Et lengre intervall gir deg mer registreringstid. Når strømsparingsmodus er aktivert, kan ikke stedsbasert automatisk etappe, automatisk pause og ruteveiledning brukes. I tillegg kan ikke løpsindeks brukes med mindre du har en løpesensor, og løpsfart kan ikke brukes med mindre du har en løpesensor eller hastighetssensor.