Du er her: Polar Flow > Polar Flow-nettjenesten > Favoritter

Favoritter

I Favoritter kan du lagre og administrere favorittruter og treningsmål i Flow-nettjenesten. V800 kan inneholde maksimalt 20 favoritter om gangen. Antallet favoritter i Flow-nettjenesten er ubegrenset. Hvis du har over 20 favoritter i Flow-nettjenesten, vil de første 20 i listen overføres til V800 ved synkronisering.

Du kan endre rekkefølgen på favorittene ved å dra og slippe dem. Velg favoritten du vil flytte, og dra den til ønsket plassering i listen.

Legg til en rute i favorittene

Legg til en rute som er registrert av deg eller en annen bruker i favorittene. Når du har synkronisert den med V800, kan du deretter følge ruten med ruteveiledning.

1. Klikk på favorittikonet nederst til høyre på kartet mens du viser en rute.
  2. Gi et navn til ruten, og velg Lagre.
  3. Ruten legges til i favorittene dine.

Legg til et treningsmål i favorittene

1. Opprett et treningsmål.
  2. Klikk på favorittikonet nederst til høyre på siden.
  3. Målet legges til i favorittene dine.

eller

1. Velg et eksisterende mål fra Dagbok.
  2. Klikk på favorittikonet nederst til høyre på siden.
  3. Målet legges til i favorittene dine.

Rediger en favoritt

1. Klikk på favorittikonet øverst til høyre, ved siden av navnet ditt. Alle favorittrutene og treningsmålene dine vises.
  2. Velg favoritten du vil redigere:
  • Ruter: Navnet på en rute kan endres, men ruten på kartet kan ikke redigeres.
  • Treningsmål: Endre navnet på målet, eller velg Rediger nederst til høyre for å modifisere målet.

Fjern en favoritt

Klikk på ikonet for sletting øverst til høyre i ruten eller treningsmålet for å fjerne oppføringen fra listen over favoritter.