Du er her: Trening > Etter trening

Etter trening

Få umiddelbar analyse og et grundig innblikk i trening og restitusjon med V800, Flow-appen og nettjenesten.

Treningssammendrag på V800

Etter hver treningsøkt får du et umiddelbart treningssammendrag av økten din. Når du har vist treningssammendraget, kan du også se hvordan økten påvirket restitusjonsstatusen.

Informasjonen som vises i sammendraget, avhenger av sportsprofilen og sensorene som ble brukt. Informasjonen omfatter:

• treningsbelastning og nødvendig restitusjonstid for økten
  • treningsfordeler
  • starttid og varighet for økten
  • gjennomsnittlig og maksimal hastighet/fart, distanse
  • gjennomsnittlig og maksimal hjertefrekvens og kumulative hjertefrekvenssoner
  • høydekompenserte kalorier og fettforbrenningsprosent av kalorier
  • løpsindeks
  • gjennomsnittlig og maksimal tråkkfrekvens (løping og sykling)
  • gjennomsnittlig og maksimal steglengde (løping)
  • maksimal høyde, stigning og nedstigning
  • etappedetaljer

Hvis du vil se treningssammendraget senere, går du til Dagbok, velger dagen og deretter sammendraget for økten du vil vise.

Sammendrag for enkeltsport

Sammendraget for enkeltsport inneholder detaljert informasjon om økten din.

Starttid

Varighet

Distanse (vises hvis GPS-funksjonen er på eller Polar løpesensor Bluetooth® Smart / Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart er i bruk)

Løpstid

Gjennomsnittlig hastighet for løpet

Vises bare hvis løpsfart brukes.

Treningsbelastning

Restitusjonsbehov for denne økten

Treningsfordeler

Trykk på START for å se flere detaljer.

Vises hvis pulssensoren er i bruk. Vises ikke for multisportsøkter.

Hjertefrekvenssoner

Vises hvis pulssensoren er i bruk.

Gjennomsnittlig hjertefrekvens

Maksimal hjertefrekvens

Kalorier

Fettforbrenningsprosent av kalorier

Gjennomsnittlig hastighet/fart

Maksimal hastighet/fart

Løpsindeks

Vises hvis sportsaktiviteten er løping eller Polar løpesensor Bluetooth® Smart er i bruk.

Gjennomsnittlig tråkkfrekvens

Maksimal tråkkfrekvens

Vises hvis Polar løpesensor Bluetooth® Smart er i bruk.

Gjennomsnittlig steglengde

Maksimal steglengde

Vises hvis Polar løpesensor Bluetooth® Smart er i bruk.

Gjennomsnittlig tråkkfrekvens

Maksimal tråkkfrekvens

Vises hvis Polar tråkkfrekvensmåler Bluetooth® Smart er i bruk.

Maksimal høyde

Stigning

Nedstigning

Vises hvis høydefunksjonen er i bruk.

Etapper

Beste etappe

Gjennomsnittlig etappe

Trykk på START for å se flere detaljer.

Automatiske etapper

Beste etappe

Gjennomsnittlig etappe

Trykk på START for å se flere detaljer.

Sammendrag for multisport

Sammendraget for multisport inneholder et generelt sammendrag for økten samt sportsspesifikke sammendrag.

Sammendrag for multisport gir deg generell informasjon om hele treningsøkten.

Varighet

Distanse

Trykk på START for å se flere detaljer om hele økten. Hvis du vil se detaljert, sportsspesifikk informasjon, kan du bla med OPP/NED og trykke på START i sammendraget for sportsaktiviteten.

Polar Flow-appen

Synkroniser V800 med Flow-appen for å enkelt analysere dataene etter hver økt. Med Flow-appen kan du få en rask oversikt over treningsdataene dine mens du er frakoblet.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-appen

Polar Flow-nettjenesten

Med Polar Flow-nettjenesten kan du analysere alle detaljer av treningen din og finne ut mer om resultatene dine. Følg med på fremgangen din og del de beste øktene med andre.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-nettjenesten