Je bent hier: Functies > TrainingPeaks

Compatibiliteit van M460 met TrainingPeaks

TrainingPeaks® is een coaching- en analyseplatform voor duurtraining. Het biedt een webservice, software voor je desktopcomputer en mobiele apps voor coaches en sporters. TrainingPeaks biedt de volgende geavanceerde vermogensmetingen voor fietsen: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) en TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

• NORMALIZED POWER (NP) geeft een evaluatie van de trainingsintensiteit. Het biedt een beter inzicht in de werkelijke fysiologische belasting van een bepaalde trainingssessie.
  • INTENSITY FACTOR (IF) is de verhouding van het normale vermogen tot je drempelvermogen. IF biedt dan ook een handige en geldige manier om de relatieve intensiteit van een trainingssessie of wedstrijd tussen fietsers te vergelijken, waarbij rekening wordt gehouden met veranderingen of verschillen in het drempelvermogen.
  • TRAINING STRESS SCORE (TSS) kwantificeert de algemene trainingsbelasting op basis van je vermogensgegevens. Houd er rekening mee dat de Polar trainingsbelasting en TRAINING STRESS SCORE niet kunnen worden vergeleken. Dit zijn twee verschillende gegevens.

Ga als volgt te werk om deze vermogensmetingen te kunnen zien op je M460 tijdens en na het trainen met TrainingPeaks:

1. Koppel je M460 met een vermogenssensor.
  2. Verbind je Polar Flow account met je TrainingPeaks-account.
  3. Voeg een nieuwe trainingsweergave met TrainingPeaks-gegevens toe aan je M460 via de Sportprofielinstellingen van Polar Flow.
  4. Synchroniseer je M460.

Verbind je TrainingPeaks-account en je Polar Flow account in de Polar Flow webservice of de Polar Flow app:

• Polar Flow webservice: Instellingen > Account > TrainingPeaks > Verbinden
  • Polar Flow app: Algemene instellingen > Verbinden > TrainingPeaks (veeg de knop om te verbinden)

Voor meer informatie over de geavanceerde vermogensfuncties van TrainingPeaks ga je naar de blog van TrainingPeaks.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® en TRAINING STRESS SCORE® zijn handelsmerken van TrainingPeaks, LLC en worden met toestemming gebruikt. Lees meer op http://www.trainingpeaks.com.