Je bent hier: Aan de slag > Sensoren koppelen aan de M460 > Polar trapfrequentiesensor Bluetooth® Smart

Polar trapfrequentiesensor Bluetooth® Smart

De meest praktische manier om je fietssessie te meten is met onze geavanceerde draadloze trapfrequentiesensor. Hij meet je huidige, gemiddelde en maximale trapfrequentie als omwentelingen per minuut, zodat je de fietstechniek van je rit met die van vorige ritten kunt vergelijken.

• Verbetert je fietstechniek en herkent je optimale trapfrequentie
  • Met de storingsvrije trapfrequentiegegevens kun je je eigen prestaties evalueren
  • Aerodynamisch en licht ontwerp

Trapfrequentiesensor koppelen aan de M460

Zorg dat de trapfrequentiesensor correct gemonteerd is. Zie de gebruiksaanwijzing van de trapfrequentiesensor voor meer informatie over het installeren van de sensor.

Een trapfrequentiesensor kan op twee manieren aan je M460 worden gekoppeld.

1. Ga naar Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Ander apparaat koppelen en druk op START.
  2. De M460 start het zoeken naar de trapfrequentiesensor. Draai de crank enkele malen rond om de sensor te activeren. Het knipperende rode licht geeft aan dat de sensor geactiveerd is.
  3. Als de trapfrequentiesensor gevonden is, verschijnt Polar CAD xxxxxxxx.
  4. Druk op START; Bezig met koppelen verschijnt.
  5. Koppelen voltooid verschijnt als het koppelen voltooid is.
  6. Sensor gekoppeld aan: verschijnt. Kies Fiets 1, Fiets 2 of Fiets 3. Bevestig met START.

De eerste fietssensor die je koppelt, wordt automatisch aan Fiets 1 gekoppeld.

of

1. Druk in de tijdweergave op START om naar de pre-trainingsmodus te gaan.
  2. De M460 start het zoeken naar je trapfrequentiesensor. Draai de crank enkele malen rond om de sensor te activeren. Het knipperende rode licht geeft aan dat de sensor geactiveerd is.
  3. De apparaat-ID Polar CAD xxxxxxxx koppelen verschijnt. Kies Ja.
  4. Koppelen voltooid verschijnt als het koppelen voltooid is.
  5. Sensor gekoppeld aan: verschijnt. Kies Fiets 1, Fiets 2 of Fiets 3. Bevestig met START.