Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Gebruiksaanwijzing Polar M460

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe M460! De Polar M460 multifunctionele GPS-fietscomputer is volledig compatibel met verschillende Bluetooth-vermogensmeters en maakt fietsen nog leuker met Strava Live Segments®. Je M460 is bovendien compatibel met het TrainingPeaks®-platform voor coaching en analyse. De volgende geavanceerde TrainingPeaks-vermogensmetingen voor fietsen zijn beschikbaar op je M460: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) en TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

Combineer je M460 met een hartslagsensor voor toegang tot unieke hartslaggerelateerde functies, zoals Fitness Test, Orthostatische test, Trainingsbelasting en Herstelstatus. De Polar M460 is spatwaterbestendig (IPX7) en de batterij gaat tot 16 uur training mee. Met de geïntegreerde GPS en barometer kun je je snelheid, afstand, hoogte en helling volgen. Met de Polar M460 kun je gebruikmaken van de functie Smart notifications, waarmee je meldingen van je telefoon op je M460 ontvangt en je dus niets hoeft te missen. En dankzij de LED aan de voorzijde ben je veilig in het donker. Krijg direct na je training een overzicht van je trainingssessie met de Flow app. Plan en analyseer je training gedetailleerd met de Flow webservice.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe trainingspartner. Meer ondersteuning vind je op support.polar.com/en/M460.

Je M460 optimaal gebruiken

Bekijk je actuele, nauwkeurige hartslag tijdens de training op je M460 met de Polar H10 hartslagsensor. Je hartslag is de informatie die gebruikt wordt om te analyseren hoe je sessie is verlopen. Als je een set zonder hartslagsensor gekocht hebt, geen probleem; je kunt er later altijd een aanschaffen.

Bekijk je trainingsgegevens in één oogopslag na elke sessie met de Polar Flow mobiele app. De Flow app synchroniseert je trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt deze downloaden vanaf de App Store of Google Play.

Met de Polar FlowSync software kun je gegevens via de USB-kabel synchroniseren tussen je M460 en de Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om de Polar FlowSync software te downloaden en te installeren. Plan en analyseer elk detail van je training, pas je trainingsapparaat aan en leer meer over je prestaties met de Polar Flow webservice op polar.com/flow.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® en TRAINING STRESS SCORE® zijn handelsmerken van TrainingPeaks, LLC en worden met toestemming gebruikt. Lees meer op http://www.trainingpeaks.com.