Je bent hier: Aan de slag > M460 Gebruiksaanwijzing | Sensoren koppelen aan de M460

Sensoren koppelen aan de M460

Verhoog je trainingsbeleving en krijg meer inzicht in je prestaties met de Bluetooth® Smart-sensoren. Voor het in gebruik nemen van een nieuwe Bluetooth Smart ® hartslagsensor, fietssensor of mobiel apparaat (smartphone, tablet) moet deze aan je M460 worden gekoppeld. Koppelen vergt slechts enkele seconden en zorgt dat je M460 alleen signalen ontvangt van jouw sensoren en apparaten en waarborgt storingsvrij trainen in een groep. Zorg dat je de koppeling thuis hebt uitgevoerd voordat je aan een evenement of wedstrijd meedoet om storing door gegevensoverdracht te voorkomen.

Compatibele Bluetooth Smart ® sensoren koppelen met de M460

Je M460 kan worden gecombineerd met een aantal Polar sensoren, maar is ook volledig compatibel met verschillende Bluetooth-vermogensmeters van andere fabrikanten. Controleer de gehele compatibiliteitstabel op support.polar.com. Zorg ervoor dat de nieuwste firmware is geïnstalleerd op zowel je M460 als de vermogenssensor. Volg de instructies van de fabrikant om de vermogenssensor te kalibreren.