Je bent hier: Functies > M460 Gebruiksaanwijzing | Smart notifications (iOS)

Smart notifications (iOS)

Met de functie Smart notifications kun je waarschuwingen over binnenkomende oproepen, berichten en meldingen van je smartphone op je M460 ontvangen. Op je M460 ontvang je dezelfde meldingen als op het scherm van je telefoon. De functie Smart notifications is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Smart notifications zijn geblokkeerd tijdens de Orthostatische test, de Fitness Test en trainingssessies waarbij je de intervaltimer gebruikt.

Als de functie Smart notifications is ingeschakeld, raakt de batterij van je M460 en je telefoon sneller leeg, omdat er meer Bluetooth-activiteit plaatsvindt.

Instellingen

Je moet je M460 koppelen met de Flow app om waarschuwingen en meldingen te kunnen ontvangen. Ook moet je de juiste instellingen op je M460 en telefoon geconfigureerd hebben.

Nadat je de firmware van je M460 hebt bijgewerkt, moet je de M460 opnieuw koppelen met de Flow app om de functie Smart notifications te kunnen gebruiken. Als je de M460 en de Flow app niet opnieuw koppelt, is de instelling niet zichtbaar.

De functie Smart notifications is standaard uitgeschakeld. Je kunt deze functie in- en uitschakelen op je M460 en in de Polar Flow app.

M460

Schakel Smart notifications in via Menu > Instellingen > Algemene instellingen > Smart notifications.

• Kies Aan als je meldingen wilt ontvangen en je de inhoud van de meldingen wilt weergeven op het display.
  • Kies Aan (geen voorbld.) als je de inhoud van de meldingen niet wilt weergeven op het display. Je ziet dan alleen dat je een melding hebt ontvangen.
  • Kies Uit als je geen meldingen wilt ontvangen op je M460.

Telefoon

De instellingen voor meldingen op je telefoon bepalen welke meldingen je op je M460 ontvangt. Zie Smart notifications (iOS) voor meer informatie.

Gebruik

Wanneer je een waarschuwing ontvangt, meldt je M460 dat met een geluid. Als je wordt gebeld, kun je opnemen, de oproep dempen of de oproep afwijzen (alleen met iOS 8). Bij dempen demp je alleen je M460, niet je telefoon. Als een melding binnenkomt tijdens een gesprekswaarschuwing, wordt die niet weergegeven.

Meldingen afwijzen

Je kunt meldingen handmatig afwijzen of ze laten verlopen. Als je een melding handmatig afwijst, wordt deze ook afgewezen op het scherm van je telefoon. Als je een melding laat verlopen, wordt de melding verwijderd van je M460 maar is deze nog wel zichtbaar op je telefoon.

Meldingen afwijzen via het display:

• Handmatig: Druk op de knop TERUG.
  • Verlopen: De melding verdwijnt na 30 seconden als je de melding niet handmatig afwijst.

Meldingen worden geblokkeerd als de weergave Strava Live Segment actief is op je M460. Als je meldingen wilt ontvangen tijdens een langere trainingssessie, kun je ze inschakelen door de trainingsweergave te wijzigen.