Je bent hier: Aan de slag > Je M460 instellen

Je M460 instellen

Voer de installatie uit in de Polar Flow webservice. Daar kun je alle fysieke gegevens invullen die direct nodig zijn voor nauwkeurige trainingsgegevens. Je kunt er ook je taal selecteren en de meest recente firmware voor je M460 ophalen. Om de installatie in de Polar Flow webservice uit te voeren heb je een computer met internetverbinding nodig.

De M460 wordt geleverd in de slaapstand. Hij ontwaakt als je hem aansluit op een computer of een USB-lader. Als de batterij helemaal leeg is, kan het even duren voordat de animatie van het laadproces verschijnt.

Voer de installatie uit in de Polar Flow webservice.

1. Ga naar flow.polar.com/start en download de Polar FlowSync software; deze is nodig voor het verbinden van je M460 met de Flow webservice.
  2. Open het installatiepakket en volg de instructies op het scherm voor installatie van de software.
  3. Als de installatie gereed is, opent FlowSync automatisch en vraagt je je Polar-apparaat aan te sluiten.
  4. Sluit de M460 met de USB-kabel aan op de USB-poort van je computer. De M460 ontwaakt en begint met opladen. Laat je computer eventuele USB-stuurprogramma's installeren als die worden aangeboden.
  5. De Flow webservice wordt automatisch geopend in je internetbrowser. Maak een Polar-account of meld je aan als je er al een hebt. Vul je fysieke instellingen accuraat in, aangezien deze van invloed zijn op de calorieberekening en andere Smart Coaching-functies.
  6. Start de synchronisatie door op Klaar te klikken; de instellingen worden gesynchroniseerd tussen de M460 en de service. De FlowSync-status verandert in Voltooid, zodra de synchronisatie gereed is.
  7. Je wordt gevraagd om de software van je M460 bij te werken. Klik op Ja om de software op je M460 bij te werken naar de laatste versie. Werk je M460 bij zodat je aan de slag kunt met de volledige set functies. Dit zal ongeveer 20-30 minuten in beslag nemen.