Je bent hier: Aan de slag > Functies van knoppen en menustructuur

Functies van knoppen en menustructuur

Functies van knoppen

De M460 heeft vijf knoppen die, afhankelijk van de gebruikssituatie, verschillende functies hebben. Zie onderstaande tabellen voor de functies van de knoppen in verschillende modi.

Licht

TIJDWEERGAVE EN MENU PRE-TRAININGSMODUS TIJDENS DE TRAINING
  • Display verlichten
  • Ingedrukt houden om knoppen te vergrendelen
  • Display verlichten
  • Ingedrukt houden om naar sportprofielinstellingen te gaan
  • Display verlichten
  • Ingedrukt houden om naar het Snelmenu te gaan

Terug

TIJDWEERGAVE EN MENU PRE-TRAININGSMODUS TIJDENS DE TRAINING
  • Menu verlaten
  • Terug naar het vorige niveau
  • Instellingen ongewijzigd laten
  • Keuzes annuleren
  • Ingedrukt houden om vanuit het menu terug te gaan naar de tijdweergave
  • Ingedrukt houden om in de tijdweergave te synchroniseren met de Flow app
  • Terug naar tijdweergave
  • Training onderbreken door eenmaal indrukken
  • 3 seconden ingedrukt houden om de trainingsregistratie te stoppen

Start

TIJDWEERGAVE EN MENU PRE-TRAININGSMODUS TIJDENS DE TRAINING
  • Keuzes bevestigen
  • Naar pre-trainingsmodus gaan
  • De op het display weergegeven selectie bevestigen
  • Trainingssessie starten
  • Ingedrukt houden om zonevergrendeling in of uit te schakelen
  • Trainingsregistratie hervatten na pauzeren
  • Indrukken om een ronde te registreren.

Omhoog / omlaag

TIJDWEERGAVE EN MENU PRE-TRAININGSMODUS TIJDENS DE TRAINING
  • Door keuzelijsten navigeren
  • Geselecteerde waarde wijzigen
  • Door sportlijst navigeren
  • Trainingsweergave wijzigen

Menustructuur

Ga naar het menu en blader erdoor met OMHOOG of OMLAAG. Bevestig keuzes met de knop START en ga terug met de knop TERUG.

In het menu vind je:

• Logboek
  • Instellingen
  • Tests
  • Intervaltimer
  • Favorieten
  • Strava Live Segments

Logboek

In het Logboek zie je de huidige week, de afgelopen vier weken en de komende vier weken. Kies een dag om je activiteit en trainingssessies van die dag, het trainingsoverzicht van elke sessie en de door jou uitgevoerde tests te bekijken. Je kunt ook je geplande trainingssessies bekijken.

Instellingen

In Instellingen kun je het volgende bewerken:

• Sportprofielen
  • Fysieke instellingen
  • Algemene instellingen
  • Horloge-instellingen

Zie Instellingen voor meer informatie.

Tests

In Tests vind je:

Orthostatische test

Fitness Test

Zie Functies voor meer informatie.

Intervaltimer

Stel op tijd en/of afstand gebaseerde intervaltimers in om belasting- en herstelfasen tijdens je intervaltrainingssessies nauwkeurig te timen.

Zie Trainingssessie starten voor meer informatie.

Favorieten

In Favorieten vind je trainingsdoelen die je als favorieten hebt opgeslagen in de Flow webservice.

Zie Favorieten voor meer informatie.