Du er her: Innstillinger > Sportsprofilinnstillinger

Sportsprofilinnstillinger

Du kan redigere enkelte sportsprofilinnstillinger i M430. Du kan for eksempel aktivere eller deaktivere GPS for ulike sportsaktiviteter. Et bredere utvalg av tilpasningsalternativer er tilgjengelige i Polar Flow-appen og -nettjenesten. Du finner mer informasjon under Sportsprofiler i Flow.

M430 inneholder fire standard sportsprofiler: Løping, Sykling, Annen utendørs og Annen innendørs. Du kan legge til nye sportsprofiler i sportslisten din og redigere innstillingene for dem i Polar Flow-appen eller -nettjenesten. M430 kan inneholde maksimalt 20 sportsprofiler. Hvis du har over 20 sportsprofiler i Polar Flow-appen og -nettjenesten, vil de første 20 i listen overføres til M430 ved synkronisering.

Hvis du har redigert sportsprofilene i Flow-nettjenesten før din første treningsøkt, og synkronisert dem med M430, vil sportsprofillisten inneholde de redigerte sportsprofilene.

Innstillinger

Hvis du vil vise eller endre sportsprofilinnstillinger, går du til Innstillinger > Sportsprofiler og velger profilen du vil redigere. Du kan også gå til innstillingene for profilen som for øyeblikket er valgt, fra førtreningsmodus, ved å trykke på og holde nede LYS.

• Hjertefrekvensinnstillinger: Hjertefrekvensvisning: Velg Slag per minutt (bpm) eller % av maksimum. Kontroller hjertefrekvensgrenser i soner: Kontroller grensene for hver hjertefrekvenssone. Puls synlig for annen enhet: Velg eller Av. Hvis du velger , kan andre kompatible enheter som bruker trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. treningsutstyr, registrere hjertefrekvensen din. Du kan også bruke M430 under Polar Club-klasser for å sende hjertefrekvensen din til Polar Club-systemet.
  • GPS-registrering: Velg Høy nøyaktighet, Middels nøyaktighet, Strømsparing, lang økt eller Av.
  • Løpesensor: Denne innstillingen vises bare hvis du har koblet en Polar-løpesensor til M430. Velg Kalibrering eller Velg sensor for hastighet. Under Kalibrering velger du Automatisk eller Manuell. Under Velg sensor for hastighet angir du kilden for hastighetsdata: Løpesensor eller GPS. Se dette støttedokumentet hvis du vil ha mer informasjon om kalibrering av løpesensoren.
  • Hastighetsinnstillinger: Hastighetsvisning: Velg km/t (kilometer per time) eller min/km (minutter per kilometer). Hvis du har valgt britiske enheter, velger du mph (miles per time) eller min/mi (minutter per mile). Kontroller hastighetssonegrenser: Du kan kontrollere hastighets-/fartssonegrensene her.
  • Innst. for automatisk pause: Automatisk pause: Velg eller Av. Hvis du setter Automatisk pause til , legges det automatisk inn en pause i økten din når du slutter å bevege på deg. Aktiveringshastighet: Angi hastigheten der du vil legge inn en pause i registreringen.

Hvis du vil bruke Automatisk pause under treningen, må GPS-funksjonen være satt til Høy nøyaktighet, eller du må bruke en Polar-løpesensor.

• Automatisk etappe: Velg Av, Etappedistanse eller Etappevarighet. Hvis du velger Etappedistanse, må du angi distansen som skal markere hver etappe. Hvis du velger Etappevarighet, må du angi varigheten som skal markere hver etappe.

Hvis du vil bruke distansebasert automatisk etappe, må GPS-registrering være aktivert, eller du må bruke en Polar-løpesensor.