Du er her: Kom i gang > Innledning

Brukerhåndbok for Polar M430

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye M430. Gå til support.polar.com/en/M430 for å få tilgang til videoveiledninger og vanlige spørsmål om M430.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar M430!

Polar M430 er en GPS løpeklokke med måling av pulsen på håndleddet, Polars avanserte treningsfunksjoner og aktivitetsregistrering hele døgnet. M430 gir deg personlig veiledning og tilbakemelding under trening og daglig aktivitet for å hjelpe deg med å nå målene dine. Du kan registrere løpehastighet, distanse, høyde og rute med den kompakte, innebygde GPS-funksjonen. Når GPS-funksjonen ikke er tilgjengelig, registrerer M430 hastighet og distanse basert på håndleddbevegelsene dine.

Du trenger ikke å bruke noen separat pulssensor. Bare nyt løpingen med funksjonen for måling av pulsen på håndleddet, som alltid er klar når du er det.

Med funksjonen for aktivitetsregistrering hele døgnet kan du følge med på aktivitetene i hverdagen din. Se hvordan aktivitetene dine er fordelaktige for helsen din, og få tips om hvordan du når det daglige aktivitetsmålet ditt. Du kan også holde deg oppdatert med smartvarsler. Du mottar da varsler på M430 om innkommende anrop, meldinger og appaktivitet på telefonen din.

Få fullt utbytte av M430

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av M430.

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser M430 med Flow-appen etter treningen, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding om treningsresultatene og ytelsen din. I Flow-appen kan du også se hvordan du har sovet og hvor aktiv du har vært i løpet av dagen.

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap. Du finner alt dette på flow.polar.com.