Navodila za uporabo Polar Vantage V2

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri prvih korakih z vašo novo uro. Obiščite support.polar.com/en/vantage-v2, da bi si ogledali video učni program ter pogosta vprašanja.

Uvod

Čestitke ob nakupu vaše nove naprave Polar Vantage V2!

Polar Vantage V2 je Premium ura za različne športe, ki v enem izdelku združuje vse strokovno znanje, ki ga ima podjetje Polar na področju športa. Ura prinaša napredno merjenje srčnega utripa na zapestju in GPS. S Polar Vantage V2 lahko enostavno spremljate napredek in veste, na kakšni ravni je vaš trening. Orodja za spremljanje obremenitve treninga in regeneracije vam pomagajo, da optimizirate trening in preprečite pretreniranost. Testirajte svojo zmogljivost in prilagodite svoja območja srčnega utripa, hitrosti ter moči s tekaškimi in kolesarskimi testi zmogljivosti. Lahek dizajn dopolnjujejo vrhunski materiali. Polar Vantage V2 prinaša nepogrešljive funkcije pametne ure: upravljanje glasbe, vreme in obvestila na mobilniku.

Edinstvena rešitev za regeneracijo Recovery Pro vam pomaga preprečiti pretreniranost in poškodbe. Funkcija meri, kako se vaše telo obnavlja in nudi informacije o regeneraciji ter smernice.

Poskrbite za idealno količino treninga za vašo optimalno zmogljivost s Training Load Pro, ki vam prinaša celovit vpogled v vaš trening in vam glede na posamezne sisteme v vašem telesu pokaže vpliv na rezultate.

S testom tekaške zmogljivosti lahko spremljate svoj napredek in prilagodite območja srčnega utripa, hitrosti ter moči.

Test kolesarske zmogljivosti vam omogoči, da prilagodite svoja območja moči in vam razkrije vaš osebni funkcionalni prag zmogljivosti.

Test regeneracije nog vam pove, ali so vaše noge pripravljene na visoko intenziven trening v samo nekaj minutah in brez posebne opreme – vse, kar potrebujete, je vaša ura.

Upravljanje glasbe: Zdaj se lahko enostavno pomikate po seznamu skladb in prilagajate glasnost kar na svoji uri. Polar Vantage V2 se poveže z vašo glasbeno aplikacijo in vam omogoči, da skladbe upravljate, ne da bi morali posegati po telefonu.

S funkcijo Hill Splitter™ boste izvedeli, kako ste se odrezali na vzponih in spustih. Dobili boste podrobne podatke o višinskem profilu vašega treninga. Tako boste lahko primerjali svojo statistiko po posameznih treningih na vzponih. Hill Splitter™ samodejno zazna vzpone in spuste na podlagi podatkov o hitrosti, razdalji ter višini. Prikaže vam podroben pregled vaše zmogljivosti, ki vključuje razdaljo, hitrost, vzpone in spuste za vse zaznane vzpetine na vaši poti.

Med vadbo si zagotovite zadostno raven energije s pomočnikom za polnjenje energetskih zalog FuelWise™. FuelWise™ vas opomni, da se okrepčate, in vam pomaga ohraniti primerno raven energije med dolgotrajnimi vadbami. Preverite, kako vaše telo med treningom uporablja različne vire energije. Vaša poraba energije je razčlenjena na ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe.

Ostanite na pravi poti s Polar Vantage V2 in Komoot. Ko premikate meje svojih zmogljivosti izven označenih poti, morate vedeti, kje ste. Zdaj lahko uvozite poti iz storitve Polar Flow ali Komoot in sledite sprotnim navodilom za pot v svoji uri. Kadar uvozite svojo pot neposredno iz storitve Komoot, so vam na voljo natančna navodila za pot.

Druge dodatne izpostavljene funkcije so:

  • Napredni zapestni merilnik srčnega utripa s kombinirano senzorsko tehnologijo Precision Prime™.
  • Podrobni podatki o vremenu neposredno na vaši uri. Preverite informacije o trenutnem vremenu in si oglejte 2-dnevno vremensko napoved na svoji uri.
  • Vodič za trening FitSpark™ poskrbi, da boste pripravljeni na osvajanje novih poti in smeri s pomočjo predpripravljenih vadb, ki ustrezajo vaši regeneraciji, pripravljenosti ter zgodovini treningov.
  • Z Nightly Recharge™ preverite, kako dobro se ponoči regenerirate po napornem dnevu.
  • Zagotovite si izčrpen vpogled v intenzivnost svojih tekov s funkcijo Running power.
  • Funkcija Swimming metrics samodejno zaznava vaš srčni utrip, slog plavanja, razdaljo, tempo, zamahe in premore. Razdalja in zamahi se beležijo celo med plavanjem v odprtih vodah.
  • Ostanite povezani s funkcijo obvestila na mobilniku, ki prikazuje obvestila na vašem telefonu. Prejmite opozorila za dohodne klice, sporočila, e-pošto, dogodke iz koledarja idr.
  • S funkcijo Segmenti Strava Live bodo vaš tek in vožnje razburljivejši. Zagotovite si opozorila o bližnjih segmentih, oglejte si trenutne rezultate na segmentu in preverite rezultate, takoj ko končate.
  • Ura Polar Vantage V2 je primerna za več kot 130 različnih športov. V uro dodajte svoje najljubše športe prek storitve Polar Flow.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite najboljše delovanje. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure z novimi funkcijami in izboljšavami.

Izkoristite vse prednosti svoje naprave Vantage V2.

Uro lahko začnete uporabljati takoj, ko jo vzamete iz škatle. Za popolno uporabniško izkušnjo Polar vam vseeno svetujemo, da uro povežete z našo brezplačno aplikacijo in spletno storitvijo Polar Flow.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo uro po treningu sinhronizirajte z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov treninga in povratne informacije o svoji zmogljivosti, in delite svoje uspehe s prijatelji. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi kakovost spanca in svojo aktivnost čez dan.

Spletna storitev Polar Flow

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse prijatelje, povežite se z drugimi, ki prav tako trenirajo, in poiščite motivacijo v skupnostih za trening na družbenih omrežjih. Če želite spremljati rezultate na dolgi rok, si lahko vse podatke na enem mestu ogledate v spletni storitvi Polar Flow. Na strani s testi si lahko ogledate vse teste, ki ste jih opravili, in primerjate rezultate. Tako lahko spremljate svoj dolgoročni napredek in spremembe v svoji zmogljivosti.

Vse to je na voljo na spletni strani flow.polar.com