Obvestila v telefonu

Funkcija obvestil na mobilniku vam omogoča, da prejemate obvestila o vhodnih klicih, sporočilih in obvestilih aplikacij v svojo uro. Tako boste v uri prejeli enaka obvestila kot na zaslonu telefona. Obvestila so na voljo, kot ne trenirate ali med treningom. Izberete lahko, kdaj jih želite prejeti. Obvestila na mobilniku so na voljo za telefone s sistemom iOS in Android.

Če želite uporabljati obvestila na mobilniku, morate v telefon namestiti aplikacijo Flow in ga seznaniti z uro. Za navodila glejte razdelek Seznanjanje mobilne naprave z uro.

Vklop obvestil na mobilniku

Za vklop obvestil na mobilniku v uri izberite možnost Nastavitve > Splošne nastavitve > Obvestila na mobilniku. Nastavite Obvestila na mobilnem telefonu Izklopljeno, Vklopljeno, ko ne treniram, Vklopljeno, ko treniram ali Vedno vklopljeno.

Obvestila na mobilniku lahko nastavite tudi v aplikaciji Flow. Ko vklopite obvestila, uro sinhronizirajte z aplikacijo Polar Flow.

Upoštevajte, da se bosta baterija ure in telefona izpraznili hitreje, če so vklopljena obvestila na mobilniku, saj to pomeni, da je nenehno vklopljeno tudi omrežje Bluetooth.

Ne moti

Če želite za nekaj časa izklopiti obvestila in opozorila o klicih, izberite možnost Ne moti. Ko je funkcija vklopljena, v nastavljenem času ne boste prejemali obvestil ali klicev.

Za vklop obvestil na mobilniku v uri odprite Nastavitve > Splošne nastavitve > Ne moti. Izberite Izkl., Vkl. ali Vkl. (22.00–7.00) in čas, v katerem želite, da je funkcija Ne moti vklopljena. Izberite čas za Začetek ob in Konec ob.

Prikaz obvestil

Če ne trenirate, se bo vsakič, ko prejmete obvestilo, ura zatresla, v spodnjem levem delu zaslona pa se bo prikazala rdeča pika. Obvestilo si ogledate tako, da pritisnete gumb NAZAJ in izberete možnost Obvestila ali obrnete zapestje in pogledate na uro.

Ko prejmete obvestilo med treningom, se bo ura zatresla in prikazala ime pošiljatelja. Če želite izbrisati obvestilo, med prikazom pritisnite gumb V REDU in izberite možnost Izbriši. Da bi odstranili obvestila na svoji uri, se pomaknite navzdol po seznamu obvestil in izberite možnost Izbriši vse.

Ko prejmete klic, se bo ura zatresla in prikazala ime klicatelja. Na uri lahko tudi sprejmete ali zavrnete klic.

Obvestila na mobilnem telefonu lahko delujejo različno, odvisno od modela vašega telefona z operacijskim sistemom Android.