Dnevni vodnik za trening FitSpark™

Vodič za trening FitSpark™ vključuje predhodno pripravljene dnevne vadbe na zahtevo, ki so priročno na voljo na vaši uri. Vadbe so prilagojene vaši ravni fizične pripravljenosti, preteklim treningom, stopnji regeneracije in pripravljenosti, ki jih izkazuje status Nightly Recharge za preteklo noč. FitSpark vam vsak dan ponudi 2 do 4 različne vadbe: ena, ki vam najbolj ustreza, in 1 do 3 druge možnosti, med katerimi lahko izbirate. Dnevno prejmete največ štiri predloge, kar pomeni skupno 19 različnih vadb. Predlogi vključujejo vadbe iz kategorij, kot so kardio trening, trening moči in podporne vaje.

Če funkcijo Recovery Pro uporabljate z uro Vantage V2, se pri predlogih za treninge FitSpark upošteva rezultat ortostatičnega testa, opravljenega tega dne. Upošteva se tudi rezultat testa regeneracije nog.

Vadbe FitSpark so Polarjevi cilji treninga, ki so pripravljeni vnaprej. Vadbe imajo postopna in sprotna navodila za izvajanje vaj, ki vam pomagajo, da varno vadite in pri tem uporabljate pravilno tehniko. Vse vadbe so časovno omejene in prilagojene vaši trenutni ravni fizične pripravljenosti, zato so primerne za vsakogar, ne glede na raven fizične pripravljenosti. Predlogi za vadbo FitSpark se posodobijo po vsaki vadbi (vključno z vadbami, opravljenimi brez funkcije FitSpark), ob polnoči in ko se zbudite. Funkcija FitSpark poskrbi za vsestranski trening z različnimi vrstami dnevnih vadb, ki so vam na voljo.

Trening lahko vključuje določena tveganja. Pred začetkom rednega programa treningov preberite navodila za zmanjševanje tveganj med vadbo.