Olet täällä: Ominaisuudet > Nopeus- ja matkatiedot ranteesta

Nopeus- ja matkatiedot ranteesta

Kellon sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi mittaa nopeutta ja matkaa ranteen liikkeiden perusteella. Ominaisuus on kätevä, kun juostaan sisätiloissa tai paikoissa, joissa GPS-signaalien saatavuus on rajoitettu. Varmista, että kätisyytesi ja pituutesi on asetettu oikein, jotta saat mahdollisimman tarkkaa tietoa. Nopeuden ja matkan mittaus ranteesta toimii parhaiten, kun juokset itsellesi luontevaa ja mukavalta tuntuvaa vauhtia.

Kellon on oltava ranteessasi napakasti, jotta se ei pääse heilumaan. Johdonmukaisten lukemien varmistamiseksi sitä tulisi pitää ranteessa aina samassa kohdassa. Älä käytä samassa kädessä muita laitteita, kuten kelloja, aktiivisuusrannekkeita tai puhelimen käsivarsinauhoja. Huomaa myös, että samassa kädessä ei kannata pitää esimerkiksi karttaa tai puhelinta.

Ranteesta mitattavat nopeus- ja matkatiedot ovat käytettävissä seuraavissa juoksutyypin lajeissa: kävely, juoksu, hölkkä, maantiejuoksu, maastojuoksu, juoksumatto, rata- ja kenttäjuoksu sekä ultrajuoksu. Näet nopeuden ja matkan treenin aikana, jos lisäät nopeuden ja matkan sen lajiprofiilin treeninäkymään, jota käytät juostessasi. Voit määrittää toiminnon Polar Flow ‑mobiilisovelluksen tai Flow-verkkopalvelun Lajiprofiilit-kohdassa.