Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar Vantage M -käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Kellon opetusvideoita ja sitä koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/vantage-m.

Esittely

Onnittelut Polar Vantage M:n valinnasta!

Polar Vantage M on monipuolinen GPS:ää käyttävä multisport-kello, jonka Polar Precision Prime™ ‑sensorin fuusioteknologia takaa tarkan sykkeenmittauksen ranteesta vaativimmissakin olosuhteissa. Kellossa on valtava valikoima toimintoja, joiden avulla rikot aiemmat ennätyksesi ja saavutat tavoitteesi: Training Load Pro auttaa treenaamaan juuri sopivalla tavalla, jotta saavutat parhaat mahdolliset tulokset. Edistykselliset juoksutoiminnot, kuten Running Index ja Juoksuohjelmat, auttavat seuraamaan kehitystäsi juoksulajeissa. Valitse suosikkisi yli 130 lajin joukosta ja muokkaa kunkin lajin asetuksia haluamallasi tavalla.

Jatkuva sykeseuranta on toiminto, joka mittaa sykettä kellon ympäri. Yhdessä 24/7 aktiivisuuden seurannan kanssa se antaa kattavan kuvan kaikesta päivittäisestä aktiivisuudestasi.

Nightly Recharge™ on yön aikana tehtävä palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt ja syvä uni) ja antaa unipalautetta sekä numeerisen unituloksen. Kellon ohjatut Serene™-hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan ja vähentämään stressiä.

Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta Vantage M on ihanteellinen treenikumppani. Vaihdettavien rannekkeiden avulla voit mukauttaa sen tyyliisi tilanteessa kuin tilanteessa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Hyödynnä Vantage M kokonaisuudessaan

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Flow-sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Voit myös jakaa saavutuksesi ystävillesi. Flow-sovelluksesta näet myös, miten olet nukkunut ja miten aktiivinen olet ollut päivän aikana.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista harjoitusyhteisöistä. Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.