Olet täällä: Aloittaminen > Mobiililaitteen yhdistäminen

Mobiililaitteen ja kellon yhdistäminen

Ennen mobiililaitteen ja kellon yhdistämistä kellon asetukset on määritettävä Polar Flow -verkkopalvelussa tai -mobiilisovelluksella luvussa Kellon asetusten määrittäminen kuvatulla tavalla. Jos olet määrittänyt kellon asetukset mobiililaitteen avulla, kello on jo yhdistetty siihen. Jos määritit asetukset tietokoneella ja haluat käyttää kelloa Polar Flow ‑sovelluksen kanssa, yhdistä kello ja mobiililaite seuraavasti:

Ennen kuin yhdistät mobiililaitteen

• lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play ‑kaupasta
  • varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.
  • Android-käyttäjät: varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tilisi tunnuksilla, jotka loit kellon asetusten määrittämisen yhteydessä.

Android-käyttäjät: Jos käytössäsi on useita Flow-sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt Vantage M:n aktiiviseksi laitteeksi Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden kelloon. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Laitteet ja valitse Vantage M.

2. Paina kellon TAKAISIN-painiketta ajannäyttötilassa TAI siirry kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi puhelin ja paina OK-painiketta.
  3. Avaa Flow-sovellus ja tuo kellosi lähelle puhelinta tulee kellon näyttöön.
  4. Kun Bluetooth-yhdistämispyynnön vahvistusviesti tulee mobiililaitteen näyttöön, tarkista, että mobiililaitteessa näkyy sama koodi kuin kellossa.
  5. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi.
  6. Vahvista PIN-koodi kellossa painamalla OK-painiketta.
  7. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.

Yhteyden poistaminen

Yhteys mobiililaitteeseen poistetaan seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet ja paina OK-painiketta.
  2. Valitse luettelosta laite, jonka haluat poistaa, ja paina OK-painiketta.
  3. Poistetaanko yhteys? tulee näyttöön. Vahvista painamalla OK-painiketta.
  4. Yhteys poistettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.