Olet täällä: Asetukset > Yleiset asetukset

Yleiset asetukset

Näet yleisasetukset ja voit muuttaa niitä kohdassa Asetukset > Yleisasetukset.

Yleisasetuksissa on seuraavat toiminnot:

 • Yhdistä ja synkronoi
 • Pyöräasetukset (Näkyvät vain, jos olet yhdistänyt kelloon pyöräilysensorin)
 • Jatkuva sykeseuranta
 • Lentotila
 • Älä häiritse
 • Puhelimen ilmoitukset
 • Yksiköt
 • Kieli
 • Aktiivisuusmuistutus
 • Värinä
 • Pidän kelloa
 • Paikannussatelliitit
 • Tietoja kellosta

Yhdistä ja synkronoi

 • Yhdistä ja synkronoi puhelin/Yhdistä sensori tai muu laite: Yhdistä sensoreita tai mobiililaitteita kelloosi. Synkronoi tiedot Flow-sovelluksen kanssa.
 • Yhdistetyt laitteet: Näytä kaikki laitteet, jotka on yhdistetty kelloon. Laitteita voivat olla sykesensorit, juoksusensorit, pyöräilysensorit ja mobiililaitteet.

Pyöräasetukset

Pyöräasetukset näkyvät vain, jos olet yhdistänyt kelloon pyöräilysensorin.

Rengaskoko: Määritä rengaskoko millimetreinä. Katso ohjeet rengaskoon mittaamiseen kohdasta Sensoreiden yhdistäminen kelloon.

Kammen pituus: Määritä kammen pituus millimetreinä. Asetus näytetään vain, jos olet yhdistänyt kelloon poljintehosensorin.

Käytössä olevat sensorit: Näet kaikki pyörään linkitetyt sensorit.

Jatkuva sykeseuranta

Kytke jatkuva sykeseuranta Päälle, Pois päältä tai Päällä vain yöaikaan -tilaan. Jos valitset Päällä vain yöaikaan ‑tilan, aseta sykeseuranta alkamaan aikaisimpaan mahdolliseen nukkumaanmenoaikaasi.

Katso lisätietoja kohdasta Jatkuva sykeseuranta.

Lentotila

Valitse Päällä tai Pois päältä.

Lentotila poistaa kellon kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Voit käyttää kelloa, mutta et voi synkronoida sitä Polar Flow -mobiilisovellukseen tai käyttää langattomia lisälaitteita.

Älä häiritse

Valitse Pois päältä, Päällä tai Päällä ( - ). Määritä ajanjakso, jolloin Älä häiritse ‑toiminto on päällä. Valitse Alkaa klo ja Loppuu klo. Kun toiminto on päällä, et saa ilmoituksia tai puheluista annettavia hälytyksiä. Taustavalon sytyttäminen pikavalinnalla on myös poissa käytöstä.

Puhelimen ilmoitukset

Aseta puhelimen ilmoitukset Pois päältä tai Päälle, kun et treenaa. Huomaa, että treenin aikana et saa mitään ilmoituksia.

Yksiköt

Valitse metriset (kg/cm) tai brittiläiset (lb/ft) yksiköt. Määritä painon, pituuden, matkan ja nopeuden yksiköt.

Kieli

Voit valita kielen, jota haluat käyttää kellossa. Kello tukee seuraavia kieliä: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português, Русский, Suomi, Svenska ja Türkçe.

Aktiivisuusmuistutus

Kytke aktiivisuusmuistutus Päälle tai Pois päältä.

Värinä

Aseta Värinä valikkoa vierittäessä -asetukseksi Päällä tai Pois päältä.

Pidän kelloa

Valitse Vasemmassa kädessä tai Oikeassa kädessä.

Paikannussatelliitit

Laiteohjelmistoversiosta 4.0.11 alkaen voit vaihtaa satelliittipaikannusjärjestelmää, jota kellosi käyttää GPS:n ohella. Asetukset löytyvät kellosta kohdasta Yleiset asetukset > Paikannussatelliitit.Valittavana on GPS + GLONASS, GPS + Galileo tai GPS + QZSS.Oletusasetuksena on GPS + GLONASS.Vaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia satelliittipaikannusjärjestelmiä ja selvittää, voivatko ne antaa parempia tuloksia kattamillaan alueilla.

GPS + GLONASS

GLONASS on venäläinen maailmanlaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä. Se on oletusarvoisesti käytössä, koska sen maailmanlaajuinen satelliittinäkyvyys ja luotettavuus ovat näistä kolmesta vaihtoehdosta parhaimmat, ja suosittelemme yleisesti käyttämään sitä.

GPS + Galileo

Galileo on maailmanlaajuinen, Euroopan unionin luoma satelliittipaikannusjärjestelmä. Sen kehitys on vielä kesken, ja sen arvioidaan olevan valmis vuoden 2020 loppuun mennessä.

GPS + QZSS

QZSS on neljän satelliitin paikallinen ajansiirtojärjestelmä ja satelliittipohjainen parannusjärjestelmä, joka kehitettiin parantamaan GPS:ää Aasian ja Oseanian alueilla ja erityisesti Japanissa.

Tietoja kellosta

Voit tarkistaa kellon ID:n, laiteohjelmistoversion, laitemallin, A-GPS:n voimassaolon ja Vantage M:n lakisääteiset merkinnät.

Kellon käynnistäminen uudelleen: Jos kellossa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää se uudelleen. Kellon käynnistäminen uudelleen ei poista siihen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi. Paina OK-painiketta ja vahvista uudelleenkäynnistys painamalla OK-painiketta uudelleen. Voit myös käynnistää kellon uudelleen pitämällä OK-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan.