Olet täällä: Ominaisuudet > Puhelimen ilmoitukset

Puhelimen ilmoitukset

Puhelimen ilmoitukset ‑toiminnolla saat kelloosi hälytyksen tulevista puheluista, viesteistä ja sovellusten ilmoituksista. Saat kellon näyttöön samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön. Puhelimen ilmoitukset ovat saatavilla iOS- ja Android-puhelimiin.

Jotta voit käyttää puhelimen ilmoituksia, puhelimessasi on oltava Polar Flow -sovellus, sovelluksen on oltava käynnissä ja puhelimen on oltava yhdistettynä kelloosi. Katso ohjeet kohdasta Mobiililaitteen ja kellon yhdistäminen.

Puhelimen ilmoitusten ottaminen käyttöön

Ota ilmoitukset käyttöön siirtymällä kellossasi kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Puhelimen ilmoitukset. Aseta puhelimen ilmoitukset Pois päältä tai Päälle, kun et treenaa. Huomaa, että treenin aikana et saa mitään ilmoituksia.

Voit ottaa puhelimen ilmoitukset käyttöön myös Flow-sovelluksen Laitteet-asetuksissa. Kun olet ottanut ilmoitukset käyttöön, synkronoi kellosi Polar Flow -sovelluksen kanssa.

Huomaa, että kun puhelimen ilmoitukset ovat käytössä, kellon ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti päällä.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Siirry kellossa kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset > Älä häiritse. Valitse Pois päältä, Päällä tai Päällä (22.00–7.00) ja ajanjakso, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä. Valitse Alkaa klo ja Loppuu klo.

Ilmoitusten katselu

Kun saat ilmoituksen, kellosi värisee ja näytön vasempaan alareunaan tulee punainen piste. Lue ilmoitus painamalla TAKAISIN-painiketta ja valitsemalla Ilmoitukset tai kääntämällä rannettasi ja katsomalla kelloasi.

Kun saat puhelun, kellosi värisee ja näyttää soittajan nimen. Voit myös vastata puheluun tai hylätä sen kellollasi.

Puhelimen ilmoitukset voivat toimia eri tavalla riippuen Android-puhelimesi mallista.