Du er her: Vigtige oplysninger > Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer

Vantage M

Batteritype: 230 mAh Li-pol genopladeligt batteri
Driftstid:

Ved kontinuerlig brug:

Op til 30 timers træning med GPS og optisk pulsmåler

Driftstemperatur: -10 °C til +50 °C / 14 °F til 122 °F
Urmaterialer:

Sort og kobber

Enhed: ABS+GF, PMMA, rustfrit stål

Rem: TPC-ET, PC, rustfrit stål

Rød, hvid og blå

Enhed: ABS+GF, PMMA, rustfrit stål

Rem: Silikone, PA+GF, rustfrit stål

Kabelmaterialer: MESSING, PA66+PA6, PC, TPE, KULSTOFSTÅL, NYLON
Nøjagtighed af ur: Bedre end ± 0,5 sekunder / dag ved 25 °C / 77 °F temperatur
GNSS-nøjagtighed: Distance ±2%, hastighed ±2 km/h
Højdeopløsning: 1 m
Op-/nedstigningsopløsning: 5 m
Maks. højde: 9000 m / 29525 ft
Prøvefrekvens: 1 s
Pulsmålingsinterval: 15-240 slag i minuttet
Interval for visning af aktuel hastighed:

0-399 km/t 247,9 mph

(0-36 km/t eller 0-22,5 mph (når der måles hastighed med Polar skosensor)

Vandtæthed: 30 m (egnet til svømning)
Hukommelseskapacitet: Op til 90 timers træning med GPS og puls afhængigt af dine sprogindstillinger
Opløsning 240 x 240
Maksimal effekt 3,1 mW
Frekens 2,402 - 2,480 GHz

Bruger trådløs Bluetooth®-teknologi.

Den optiske pulssensor-fusionsteknologi Polar Precision Prime bruger en meget lille, sikker mængde elektrisk strøm på huden til at måle kontakten af enheden til dit håndled for at forbedre nøjagtigheden.

Polar FlowSync Software

For at bruge FlowSync software skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows eller Mac og en internetforbindelse samt en ledig USB-port.

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Polar-produkters vandtæthed

De fleste Polar-produkter kan bæres under svømning. De er dog ikke dykkerinstrumenter. For at bevare vandtætheden må du ikke trykke på enhedens knapper under vand. Når du måler pulsen i vand med en GymLink-kompatibel Polar-enhed og pulsmåler, kan du opleve interferens af følgende årsager:

• Bassinvand med et højt klorindhold samt havvand er meget ledende. Pulsmålerens elektroder kan kortslutte og forhindre, at EKG-signalerne bliver registreret af pulsmåleren.
  • Hvis du springer ned i vand eller foretager anstrengende muskelbevægelser under konkurrencesvømning, forskydes sensoren muligvis på din krop, hvor der ikke registreres EKG-signaler.
  • EKG-signalstyrken er individuel og kan variere alt efter personens vævssammensætning. Der opstår hyppigere problemer, når der måles puls i vand.

I urbranchen angives vandtæthed generelt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af denne dybde. Polar bruger det samme indikationssystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Hver Polar-enhed med angivelse af vandtæthed bliver testet inden leveringen til at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire forskellige kategorier efter deres vandtæthed. Kontrollér bagsiden af dit Polar-produkt for vandtæthedskategorien, og sammenlign den med diagrammet herunder. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder for produkter fra andre producenter.

Når der udføres aktiviteter under vandet, bliver det dynamiske tryk skabt ved bevægelserne i vand større end det statiske tryk. Dette betyder, at når produktet bevæges under vand, udsættes det for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Mærkning på bagsiden af produktetVandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømningFridykning med snorkel
(ingen lufttanke)
SCUBA-dykning
(med lufttanke)
Karakteristika for vandtæthed
Vandtæt IPX7OK---Må ikke vaskes med trykvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Velegnet til svømning
OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meterOKOKOK-Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning.
Referencestandard: ISO22810.