Du er her: Polar Flow > Appen Polar Flow

Appen Polar Flow

I Polar Flow-mobilappen kan du se en øjeblikkelig visuel fortolkning af dine trænings- og aktivitetsdata. Du kan også planlægge din træning i appen.

Træningsdata

Med Polar Flow-appen har du nem adgang til tidligere information og planlagte træningspas og kan nemt oprette nye træningsmål. Du kan vælge at oprette et hurtigt mål eller et intervalmål.

Få et hurtigt overblik over din træning og analyser hver eneste detalje af din præstation med det samme. Se ugentlige opsummeringer af din træning i træningsdagbogen. Du kan også dele højdepunkterne af din træning med dine venner med funktionen Billeddeling.

Aktivitetsdata

Se detaljerede oplysninger om din aktivitet 24/7. Find ud af, hvor meget du mangler af dit daglige aktivitetsmål, og hvordan du når det. Se skridt, tilbagelagt distance baseret på skridt og forbrændte kalorier.

Søvndata

Følg dine søvnmønstre for at se, om de bliver påvirket af eventuelle ændringer i din dagligdag, og find den rette balance mellem hvile, daglig aktivitet og træning. Med Polar Flow-appen kan du se tidspunktet, mængden og kvaliteten af din søvn.

Du kan indstille din foretrukne søvntid for at definere, hvor længe du sigter efter at sove hver nat. Du kan også bedømme din søvn. Du modtager feedback om, hvordan du har sovet, baseret på dine søvndata, din foretrukne søvntid og din søvnbedømmelse.

Sportsprofiler

Du kan nemt tilføje, redigere, fjerne og omorganisere sportsprofilerne i Flow-appen. Du kan have op til 20 sportsprofiler aktive i Flow-appen og i dit ur.

Få flere oplysninger under Sportsprofiler i Polar Flow.

Billeddeling

Med billeddelingsfunktionen i Flow-appen kan du dele billeder med dine træningsdata på dem til de mest almindelige sociale mediekanaler, såsom Facebook og Instagram, med dine træningsdata på dem. Du kan enten dele et eksisterende billede eller tage et nyt og tilpasse det med dine træningsdata. Hvis du havde GPS-måling slået til under dit træningspas, kan du også dele et billede af din træningsrute.

Gå i gang med at bruge Flow-appen

Du kan opsætte dit ur med en mobil enhed og Flow-app.

For at komme i gang med at bruge Flow-appen skal du downloade den fra App Store eller Google Play til din mobile enhed. Gå ind på support.polar.com/da/support/Flow_app for support og flere oplysninger om brug af appen Polar Flow.

Inden du tager en ny mobil enhed (smartphone, tablet) i brug, skal den parres med dit ur. Se Parring for yderligere oplysninger.

Dit ur synkroniserer automatisk dine træningsdata til Flow-appen efter dit træningspas. Hvis din telefon har en internetforbindelse, synkroniseres dine aktivitets- og træningsdata også automatisk til Flow-webservicen. Flow-app er den nemmeste måde at synkronisere dine træningsdata på fra dit ur med webservicen. Der er oplysninger om synkronisering i Synkronisering.

Få flere oplysninger og anvisninger om funktionerne i Flow-app på siden med produktsupport til Polar Flow-appen.