Du er her: Funktioner > Tilbage til start

Tilbage til start

Funktionen Tilbage til start fører dig tilbage til startpunktet for dit træningspas.

Sådan bruger du funktionen Tilbage til start under et træningspas:

1. Tryk på knappen LYS i førtræningsvisning for at gå ind i hurtigmenuen.
  2. Vælg Tilbage til start fra listen, og vælg til.

Du kan også indstille Tilbage til start under et træningspas ved at sætte passet på pause, åbne hurtigmenuen med LYS-knappen, rulle ned til Tilbage til start og vælge til.

Hvis du føjer træningsvisningen Tilbage til start til en sportsprofil i Polar Flow, er den altid slået til for den pågældende sportsprofil, og den behøver derfor ikke slås til under hvert træningspas.

Sådan vender du tilbage til startpunktet:

• Hold uret vandret foran dig.
  • Bliv ved med at bevæge dig, så uret kan registrere, hvilken retning du bevæger dig i. En pil peger i retning af dit startpunkt.
  • Følg altid pilen for at vende tilbage til dit startpunkt.
  • Uret viser også kursen og den direkte distance (fugleflugt) mellem dig og startpunktet.

Når du befinder dig i nye omgivelser, bør du altid have et kort ved hånden i det tilfælde, at uret mister satellitsignalet, eller at batteriet løber ud.