Du er her: Kom i gang > Introduktion

Brugervejledning til Polar Vantage M

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/da/vantage-m.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Vantage M!

Polar Vantage M er et alt-i-ét GPS-multisportsur med fusionsteknologien Polar Precision Prime sensor™ for nøjagtig håndledsbaseret pulsmåling, selv i de mest krævende forhold. Uret er spækket med værktøjer, der hjælper dig med at slå dine rekorder og nå dine mål: Nå den ideelle mængde træning for at præstere dit allerbedste med Training Load Pro. Overvåg din løbeudvikling med de avancerede løbefunktioner, såsom Running Index og Løbeprogrammer. Vælg din foretrukne sportsgren blandt over 130+ muligheder, og tilpas indstillinger for hver sportsgren.

Funktionen Stabil pulsmåling måler din puls hele døgnet rundt. Sammen med Aktivitetsmåling 24/7 giver den dig et komplet overblik over al din daglige aktivitet.

Nightly Recharge™ er en restitutionsmåling til om natten, som viser dig, hvor godt du restituerer fra kravene i løbet af din dag. Sleep Plus Stages™ til registrering af søvn overvåger dine søvnstadier (REM-søvn, let og dyb søvn) og giver dig feedback om din søvn og en numerisk søvnvurdering. Uret hjælper dig med at slappe af og mindske stress med Serene™ vejledt vejrtrækningsøvelse.

Det kompakte og lette design gør Vantage M til den ideelle træningspartner. Med udskiftelige armbånd kan du gør dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedre dit urs funktionalitet gennem nye funktioner og forbedringer.

Udnyt det hele i din Vantage M

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af dit ur.

Appen Polar Flow

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow-appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback om resultaterne og præstationen af din træning, og giv alle dine venner besked om det, du har nået. I Flow appen kan du også se, hvordan du har sovet, og hvor aktiv du har været om dagen.

Webtjenesten Polar Flow

Synkronisér dine træningsdata til webservicen Polar Flow med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber. Find alt dette på flow.polar.com.