Polar Flow-app og kompatible enheder

Hvis du bruger et ældre Polar-produkt (Polar Loop, Loop 2, Loop Crystal, A300, M400, M450, M460, V650 eller V800), skal du registrere det i Polar Flow-webtjenesten på din computer, inden det kan parres med Polar Flow-mobilappen.

Polar-enheder og mobile platforme

Polar-enheder virker med de fleste moderne smartphones. Her er mindstekravene:

• iOS 12 og nyere mobile enheder
  • Android mobile enheder med Bluetooth 4.0-kapabilitet og Android 6 eller nyere (se alle telefonspecifikationer fra din telefons producent)

Der er en masse variation mellem, hvordan forskellige Android eller iOS-enheder håndterer de teknologier, der bruges i vores produkter og tjenester, som f.eks. Bluetooth Low Energy (BLE) og forskellige standarder og protokoller. På grund af dette varierer kompatibiliteten mellem telefonproducenter, og desværre kan Polar ikke garantere, at alle funktioner kan bruges med alle enheder.

iOS Android
A300 x x
A360 x x
A370 x x
Grit X x x
Ignite x x
Polar Loop x x
Polar Loop 2 x x
Polar Loop Crystal x x
M200 x x
M400 x x
M430 x x
M450 x x
M600 x x
V650 x   begrænset*
V800 x x

*Polar V650-mobilsynkronisering er kun mulig med Android-enheder, der kan fungere som en perifer Bluetooth-enhed med lav energi, som gør det muligt for Android-enheden at meddele sin tilstedeværelse på en enhed, der vil oprette forbindelse. Der er adskillige kombinationer af hardware- og softwareløsninger på markedet, og vi kan desværre ikke garantere, at synkronisering er konsistent med alle enheder, der opfylder de tekniske krav.