Polar Flow-app og kompatible enheder

Du skal først oprette en Polar-konto og registrere dit Polar-produkt i Polar Flow-webservicen, inden den kan parres med Polar Flow-mobilappen. Polar A360, A370, Ignite, M200 kan også registreres med Flow-appen, og Polar M600 kan kun registreres med appen.

Polar-enheder og mobile platforme

Polar-enheder virker med de fleste moderne smartphones. Her er mindstekravene:

• iOS 11 og nyere mobile enheder
  • Android mobile enheder med Bluetooth 4.0-kapabilitet og Android 5 eller nyere (se alle telefonspecifikationer fra din telefons producent)

Der er en masse variation mellem, hvordan forskellige Android-enheder håndterer de teknologier, der bruges i vores produkter og tjenester, som f.eks. Bluetooth Low Energy (BLE) og forskellige standarder og protokoller. På grund af dette varierer kompatibiliteten mellem telefonproducenter, og desværre kan Polar ikke garantere, at alle funktioner kan bruges med alle enheder.

iOS Android
A300 x x
A360 x x
A370 x x
Ignite x x
Polar Loop x x
Polar Loop 2 x x
Polar Loop Crystal x x
M200 x x
M400 x x
M430 x x
M450 x x
M600 x v. 6.0+
V650 x   begrænset*
V800 x x

*Den mobile synkronisering af Polar V650 kan kun lade sig gøre på Android-enheder, som opfylder følgende krav

• Enheden kører på Android version 5.0 eller nyere.
  • Enheden kan fungere som en perifer Bluetooth-enhed med lav energi, som gør det muligt for Android-enheden at meddele sin tilstedeværelse på en enhed, der vil oprette forbindelse.