Du er her: Polar Flow > Webservicen Polar Flow

Webservicen Polar Flow

I webservicen Polar Flow kan du planlægge og analysere din træning i detaljer og lære mere om din præstation. Opsæt og tilpas dit ur, så det passer perfekt til dine træningsbehov, ved at tilføje sportsprofiler og redigere deres indstillinger. Du kan også dele højdepunkterne af din træning med dine venner i Flow-fællesskabet, melde dig til centerets timer og få et personligt træningsprogram til en løbebegivenhed.

Webservicen Polar Flow viser også din daglige procentdel af udført aktivitetsmål og de detaljerede oplysninger om din aktivitet, og den hjælper dig med at forstå, hvordan dine daglige vaner og valg påvirker dit velvære.

Du kan opsætte dit ur med en computer på flow.polar.com/start. Der får du vejledning til at downloade og installere FlowSync-softwaren til at synkronisere data mellem dit ur og webservicen og til at oprette en brugerkonto til webservicen. Hvis du udførte opsætningen med en mobil enhed og Flow-appen, kan du logge ind på Flow-webservicen med de brugeroplysninger, du oprettede i opsætningen.

Nyheder

I Nyheder kan du se, hvad du og dine venner har lavet på det seneste. Se de nyeste træningspas og aktivitetsopsummeringer, del dine bedste præstationer, kommentér og "synes om" dine venners aktiviteter.

Dagbog

I Dagbog kan du se din daglige aktivitet, din søvn, dine planlagte træningspas (træningsmål) og gennemgå tidligere træningsresultater.

Udvikling

I Udvikling kan du følge din udvikling med rapporter.

Træningsrapporter er en praktisk måde at følge din udvikling på under træning gennem længere perioder. I uge-, måneds- og årsrapporter kan du vælge sportsgrenen til rapporten. I en brugertilpasset periode kan du både vælge perioden og sportsgrenen. Vælg tidsperioden og sportsgrenen til rapporten fra rullelisterne, og tryk på hjulikonet for at vælge de ønskede data i rapportgrafen.

Ved hjælp af aktivitetsrapporterne kan du følge den langsigtede tendens af din daglige aktivitet. Du kan vælge enten at se dag-, uge- eller månedsrapporter. I aktivitetsrapporten kan du også se dine bedste dage vedrørende daglig aktivitet, skridt, kalorier og søvn fra din valgte tidsperiode.

Running Index-rapporten er et værktøj, der kan hjælpe dig med at overvåge din langsigtede Running Index-udvikling og estimere, hvor stor succes du får under løb, f.eks. 10k eller et halvmaraton.

I rapporten om kredsløbsbelastning kan du følge, hvordan din kredsløbsbelastning opbygger sig med tiden, og se, hvordan dine træningsbelastninger har varieret i løbet af den seneste uge eller de seneste måneder. Når du følger opbygningen af din kredsløbsbelastning, kan du bedre forstå, hvordan din tidligere træning påvirker din præstation i dag, planlægge fremtidig træning og fortsætte med at forbedre din kondition.

Fællesskab

I Flow Grupper, Centre og Begivenheder kan du finde andre idrætsudøvere, som træner til den samme begivenhed eller i det samme træningscenter som dig. Eller du kan oprette din egen gruppe for de personer, du vil træne med. Du kan dele dine træningspas og træningstips, kommentere andre medlemmers træningsresultater og være en del af Polar-fællesskabet. I Flow Clubs kan du se holdskemaer og melde dig til timer. Vær med og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Programmer

Polar Løbeprogrammet bliver skræddersyet til dit mål, baseret på Polar pulszoner, og det tager hensyn til dine personlige egenskaber og din træningsbaggrund. Programmet er intelligent, og det tilpasser sig undervejs baseret på din udvikling. Der er tilgængelige Polar Løbeprogrammer for 5 km, 10 km, halvmaraton- og maratonbegivenheder, og de består af mellem to og fem løbetræningspas om ugen, afhængigt af programmet. Det er så simpelt!

Gå ind på support.polar.com/da/support/flow for support og flere oplysninger om brug af Flow-webservicen.