Polar Ignite 3 brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken hjelper deg til å komme i gang med den nye klokken din. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/ignite-3.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Ignite 3!

Polar Ignite 3 er en moderne, klassisk treningsklokke for et liv med mer energi. Når du har den på håndleddet, får du veiledning som er skreddersydd kroppen og livsstilen din, dag inn og dag ut. Stå opp til bedre dager med søvnregistreringsfunksjoner og opplysninger om hvor våken du er om dagen som hjelper deg til å finne den perfekte døgnrytmen. Kom i gang med tilpassede treningsforslag og taleveiledning i sanntid. Få meningsfull data med et kjapt blikk på en vakker, lyssterk AMOLED berøringsskjerm med høy oppløsning og widgets du kan tilpasse selv.

Med Polar Ignite 3 får du en detaljert analyse av kroppens restitusjon over natten, og en prognose for energinivået for dagen som ligger foran deg. Søvnregistreringen Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn), og gir deg tilbakemelding om søvnen din, samt en numerisk søvnvurdering. Nightly Recharge™ er en nattlig restitusjonsmåling som viser hvor godt du henter deg inn etter dagens krav. Med den nye Sleepwise™-funksjonen kan du forstå hvordan søvnen bidrar til dagens våkenhetsnivå og dagsform.

Nå din ideelle treningsmengde for å yte ditt beste ved hjelp av Training Load Pro. Treningsveilederen FitSpark sørger for at du trener variert med ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset restitusjonsnivået, treningshistorikken og dagsformen din. Hold energinivået oppe gjennom hele treningsøkten ved hjelp av den nye FuelWise energipåfyllingsassistenten. FuelWise gir påminnelser om påfyll av energi og gjør det lettere å vedlikeholde tilstrekkelig energinivå under langøkter. Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt. Følg med på løpefremgangen din med avanserte løpefunksjoner, for eksempel Running Index og løpeprogrammer. Taleveiledning-funksjonen lar deg få taleveiledning i sanntid via Polar Flow-appen med hodetelefoner eller høyttalere mens du trener.

Vurder kondisjonsnivået ditt, og registrer fremgang over tid med Polar-tester. Kondisjonstest er en kjapp og komfortabel måte å sjekke kondisjonsinvået på før du skal starte treningen. Du kan bruke Gangtest for å følge med på hvordan den aerobe kondisjonen utvikler seg. Det er trygt og enkelt å gjenta den. Med Ytelsestest for løping får du vite hvordan løpeytelsen din er nå, og den gjør det mulig å tilpasse puls- og hastighetssoner slik at du alltid får best utbytte av løpeturene. Du kan også finne maksimumspulsen din med testen.

Funksjonen for kontinuerlig pulsmåling måler pulsen din hele døgnet. Sammen med 24/7 aktivitetsmåling gir denne funksjonen deg en fullstendig oversikt over all den daglige aktiviteten din. Klokken hjelper deg med å slappe av og redusere stress med Serene™ veiledede pusteøvelser.

Polar Ignite 3 måler puls fra håndleddet med teknologien Polar Precision Prime™, og registrerer hastighet, tempo, distanse og rute med innebygd GPS. Den er utstyrt med to-frekvent GPS-teknologi for nøyaktighet og mindre forstyrrelser fra omgivelsene.

De utskiftbare reimene gjør det enkelt å tilpasse klokken alt etter situasjonen du befinner deg i og dagens humør og stil. Polar Ignite 3 leveres med essensielle smartklokkefunksjoner: musikkontroll, vær og telefonvarsler. I pulssensormodus kan du enkelt gjøre klokken om til en pulssensor og sende pulsen din til andre Bluetooth-enheter, som treningsapper, treningsapparater eller sykkelcomputere. Du kan også bruke klokken i Polar Club-gruppetreninger for å sende pulsen din til Polar Club-systemet.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom forbedringer.

Få fullt utbytte av Polar Ignite 3

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av klokken.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding på treningsresultatene og ytelsen din. I Flow-appen kan du også se hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, hvordan kroppen din har restituert seg fra trening og stress i løpet av natten, og hvor godt du har sovet. Basert på den automatiske nattlige Nightly Recharge-målingen og andre parametere vi har målt hos deg, får du personlig tilpassede tips i Flow-appen om trening, og tips om søvn og regulering av energinivået ditt de dagene det virkelig butter imot.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap.

Du finner alt dette på flow.polar.com.