Vær

Med visningen for vær kan du sjekke dagens prognose time for time, morgendagens 3-timers prognose og en 6-timers prognose for dagen deretter. Du får tilgang til ytterligere informasjon om været, blant annet vindstyrke, vindretning, fuktighet og sannsynlighet for regn.

Informasjon om været finner du bare i visningen for vær. Sveip mot venstre eller høyre på skjermen helt til du finner den.

For å bruke værfunksjonen må du koble klokken til en telefon med Flow-appen installert. Posisjonstjenester (iOS) eller Posisjonsinnstillinger (Android) må også være slått på for at du skal få informasjon om været.

Dagens prognose

Se dagens værmelding time for time. Trykk på displayet for å se flere opplysninger om været, inkludert:

• Stedet prognosen gjelder
  • Sist oppdatert
  • Oppdater (vises hvis informasjon om været må oppdateres, for eksempel hvis posisjonen din er forandret eller det har gått en stund siden den sist ble oppdatert)
  • Aktuell temperatur
  • Oppleves som
  • Regn
  • Vindstyrke
  • Vindretning
  • Fuktighet
  • 1-times prognose

Vær oppmerksom på at værhistorikk, deriblant informasjon om hvordan været var mens du trente, ikke er tilgjengelig.

Morgendagens prognose

• Prognose høy/lav for hver 3-timers periode

2-dagers prognose

• Prognose høy/lav for hver 6-timers periode