Olet täällä: Ole aktiivinen > Synkronointi

Synkronointi

Synkronoi Polar Loop 2, Polar Flow -verkkopalvelu ja Polar Flow -mobiilisovellus, niin aktiivisuus- ja harjoitustietosi pysyvät aina ajan tasalla. Voit synkronoida tiedot langattomasti mobiilisovellukseen ja mobiilisovelluksen tai USB-johdon avulla Polar Flow -verkkopalveluun.

Varmista tietojesi säilyminen synkronoimalla Polar Loop 2 ennen sen muistin täyttymistä. Polar Loop 2 ilmoittaa muistin täyttymisestä MEM. FULL -viestillä. Katso lisätietoja kohdasta Näytön viestit.

Synkronointi Flow App -sovelluksen kanssa

Tiedot synkronoidaan Polar Loop 2:sta Polar Flow -sovellukseen Bluetoothin välityksellä ja Polar Flow -sovelluksesta Polar Flow -verkkopalveluun Internet-yhteyden avulla. Polar Loop 2 synkronoi tiedot automaattisesti Polar Flow -sovelluksen iOS-versioon, kun saavutat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi, kun saat aktiivisuusmuistutuksen ja kun lopetat sykeharjoituksen. Voit myös synkronoida tiedot milloin tahansa napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta. Painikkeen painaminen aloittaa synkronoinnin, jos edellisestä synkronoinnista on kulunut vähintään 15 minuuttia. Synkronointi Polar Flow -sovellukseen onnistuu, jos Flow-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi vähintään taustalla, puhelin on enintään 10 metrin päässä Polar Loop 2:sta ja mobiililaitteesi Bluetooth on päällä.

Synkronoi tiedot Polar Loop 2:sta Polar Flow -sovelluksen Android-versioon käynnistämällä sovellus ja napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta. Katso tarkemmat ohjeet osoitteesta support.polar.com.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/Flow_app.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Polar Flow -verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Olet jo asentanut ohjelman määrittäessäsi Polar Loop 2:n asetukset.

1. Liitä Polar Loop 2 tietokoneeseen USB-johdolla. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä tietokoneessasi.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot Polar Loop 2:sta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi muuttuneet asetukset, kun liität sen tietokoneeseen. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X).

Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Polar Flow -verkkopalvelussa Polar Loop 2:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset Polar Loop 2:een painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/FlowSync.