Olet täällä: Aloittaminen > Akku ja sen lataaminen

Akku ja sen lataaminen

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteistä ympäristölle ja ihmiselle aiheutuvat haitat noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä elektronisten laitteiden lajittelua mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tätä tuotetta lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana.

Polar Loop 2 on varustettu sisäisellä, ladattavalla akulla. Täyteen ladattuna Polar Loop 2:n akun varaus kestää jopa kahdeksan päivää käytöstä riippuen. Akku on ladattava useammin, jos esimerkiksi selaat näyttöä paljon tai käytät Polar Loop 2:ta sykeharjoitteluun.

Lataa Polar Loop 2 tietokoneen USB-liitännän kautta tuotepakettiin kuuluvan USB-johdon avulla. Jos haluat liittää USB-liittimen pistorasiaan, käytä USB-virtasovitinta (ei sisälly myyntipakkaukseen). Jos akku on tyhjentynyt eikä näyttöön tule valoa pistokkeen kytkemisen jälkeen, latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi viedä jopa 20 sekuntia. Akun latautuessa näytössä vaihtelevat lataussymboli ja akun varaustasoa osoittava prosenttilukema. Akku latautuu täyteen noin 90 minuutissa.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-virtasovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply”, "UL listed” tai ”CE”).

Älä lataa Polar-tuotteita 9 voltin laturilla, sillä sen käyttö voi vahingoittaa Polar-tuotetta.

Polar Loop 2 ilmoittaa, kun akun varaus on heikko. Lisätietoja heikosta varauksesta kertovista ilmoituksista on kohdassa Näytön viestit.