Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar Loop 2 Käyttöohje

Esittely

Kiitos uuden ja entistä paremman Polar Loop 2:n hankinnasta.

Tämän käyttöohjeen avulla pääset alkuun uuden ystäväsi kanssa. Ohjevideoita ja tämän käyttöohjeen uusimman version löydät osoitteesta support.polar.com/fi/Loop2.

Yleiskuva

Polar Loop 2

Polar Loop 2 seuraa kaikkea aktiivisuuttasi – askel askeleelta ja hyppy hypyltä pitkin päivää – ja kertoo, mitä hyötyä siitä sinulle on. Se palkitsee sinut aktiivisuudesta ja auttaa lähtemään liikkeelle, jos et vielä ole saavuttanut päivittäistä aktiivisuustavoitettasi.

USB-johto

Tuotepakettiin sisältyy USB-johto. Voit käyttää sitä akun lataamiseen ja tietojen synkronoimiseen Polar Loop 2:n ja Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelman avulla.

Polar Flow -sovellus

Näet aktiivisuus- ja harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä. Flow-sovellus synkronoi aktiivisuus- ja harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Saat sen App StoreSM- tai Google PlayTM -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelma

Polar FlowSync -ohjelmalla voit synkronoida tiedot Polar Loop 2:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä tietokoneen avulla. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, ota Polar Loop 2 käyttöön sekä lataa ja asenna FlowSync-ohjelma.

Polar Flow -verkkopalvelu

Voit seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudestasi ja harjoittelustasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi. Kaikki tämä on osoitteessa polar.com/flow.

Laatikon sisältö

Laatikon sisältö
  1. Polar Loop 2

2. Jousitapeilla varustettu solki (liitetty Polar Loop 2:een)

3. Solkityökalu

4. Varajousitappi

5. USB-johto

6. Pikaopas ja mittaustyökalu

Tämä on Polar Loop 2

Polar Loop 2:n osat
  1. Näyttö

2. Kosketuspainike

3. Solki

4. USB-liitin