Olet täällä: Aloittaminen > Polar Flow -mobiilisovelluksen hankkiminen

Polar Flow -mobiilisovelluksen hankkiminen

Hanki Polar Flow -mobiilisovellus, niin voit seurata ja analysoida aktiivisuustietojasi lennossa ja synkronoida tietosi langattomasti Polar Loop 2:sta Polar Flow -palveluun.

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/Flow_app.

Jotta voit käyttää Polar Loop 2:ta Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa, tuotteen asetukset on määritettävä tietokoneella. Lisätietoja tuotteen asetusten määrittämisestä on kohdassa Polar Loop 2:n asetusten määrittäminen.

Yhdistä Polar Loop 2 ja mobiililaitteesi

Ennen yhdistämistä

• Määritä asetukset ja hanki Polar-tili osoitteessa flow.polar.com/start luvun Polar Loop 2:n asetusten määrittäminen mukaisesti.
  • Lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta.
  • Varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.
  • Varmista, että mobiililaitteesi on yhteydessä Internetiin.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Polar Flow -sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tunnuksillasi.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote -näyttö avautuu mobiililaitteessa.
  3. Yhdistä Polar Loop 2 sovellukseen napauttamalla rannekkeen painiketta. Odota, kunnes Polar Loop 2:n näyttö sammuu ja synkronointi voi alkaa.

Pidä Polar Loop 2 riittävän lähellä puhelinta, jotta yhdistäminen onnistuu.
  4. Hyväksy yhdistäminen napauttamalla mobiililaitteessasi OK.

Polar Flow -sovellus aloittaa synkronoinnin Polar Loop 2:n kanssa Bluetoothin välityksellä, ja synkronoi sitten tiedot Polar Flow -verkkopalveluun Internet-yhteyden avulla. Polar-tilisi asetukset siirretään verkkopalvelusta mobiilisovellukseen, ja sovellus näyttää henkilökohtaiset aktiivisuustietosi ja ohjeita.

Katso lisätietoja mobiilisovelluksesta kohdasta Polar Flow -mobiilisovellus.