Olet täällä: Ole aktiivinen > Harjoittelu Polar Loop 2:n kanssa

Harjoittelu Polar Loop 2:n kanssa

Polar Loop 2 seuraa kaikkea aktiivisuuttasi. Jos haluat hyötyä päivittäisestä urheilusta vielä enemmän, lisävarusteena saatava Polar Bluetooth® Smart -sykesensori sopii täydellisesti Polar Loop 2:n kumppaniksi.

Sykesensorin kanssa saat enemmän tietoa harjoittelustasi. Saat tarkat syketiedot reaaliajassa Polar Loop 2:een. Sykkeen lisäksi se näyttää harjoituksen pääasiallisen vaikutuksen – rasvanpoltto tai kunnon kohottaminen – ja auttaa keskittymään haluamasi tavoitteen saavuttamiseen. Toiminto on nimeltään EnergyPointer. Katso lisätietoja kohdasta EnergyPointer.

Kun käytät sykesensoria, voit seurata pyöräilyäsi tarkemmin. Kun käytät sykesensoria, harjoitus näkyy Polar Flow -verkkopalvelussa tietojen synkronoinnin jälkeen.

Suosittelemme Polar H7 Bluetooth Smart® -sykesensorin käyttöä. Emme voi taata täyttä yhteensopivuutta muiden valmistajien sykesensoreiden kanssa.

Sykesensorin pukeminen

1. Kostuta kiinnitysvyön elektrodipinnat.
  2. Vie kiinnitysvyö rintakehäsi ympärille rintalihasten alapuolelle ja kiinnitä koukku vyön toiseen päähän. Säädä kiinnitysvyön pituus niin, että vyö istuu tiukasti mutta mukavasti.
  3. Kiinnitä lähetinyksikkö kiinnitysvyöhön.
  4. Tarkista, että kostutettu elektrodipinta on tiiviisti ihoasi vasten ja että lähetinyksikön Polar-logo on rintakehäsi keskellä oikeinpäin.

Irrota lähetinyksikkö kiinnitysvyöstä ja huuhtele vyö juoksevalla vedellä jokaisen harjoituksen jälkeen. Hiki ja kosteus voivat pitää sykesensorin aktiivisena, joten muista kuivata se. Lue tarkemmat hoito-ohjeet kohdasta Polar Loop 2:n huoltaminen.

Sykesensorin yhdistäminen

Ennen sykesensorin kanssa harjoittelua se on yhdistettävä Polar Loop 2:een.

1. Pue yhteensopiva sykesensori yllesi. Varmista, että vyön elektrodipinnat ovat kosteat. Katso tarvittaessa lisäohjeita sykesensorin käyttöohjeesta.
  2. Vie Polar Loop 2 sensorin lähelle.
  3. Napauta Polar Loop 2:n kosketuspainiketta ja odota, kunnes LED-näyttö sammuu. Odota sitten muutama sekunti, kunnes teksti PAIRED tulee näyttöön.

Käytettävissä oleviin näyttöihin lisätään nyt syke ja EnergyPointer.

Jos teksti PAIRED ei tule näyttöön, toista vaiheet 2–3 ja varmista, että vaatteesi eivät ole Polar Loop 2:n ja sykesensorin välissä.

Jos yhdistämisessä on ongelmia, katso lisäohjeita osoitteesta support.polar.com/fi/Loop2.

Harjoituksen aloittaminen

Huomaa, että Polar Loop 2 ei pysty tallentamaan sykettä vedessä. Tämä johtuu siitä, että Bluetooth Smart® -tiedonsiirto ei toimi vedessä.

Aloita harjoitus pukemalla sykesensori ja Polar Loop 2 yllesi. Napauta kosketuspainiketta ja odota, kunnes LED-näyttö sammuu. Odota sitten muutama sekunti, kunnes sykkeesi tulee näyttöön.

Sykeharjoitusta ei voi aloittaa, kun Polar Loop 2 synkronoi tietoja Polar Flow -mobiilisovellukseen. Odota, kunnes synkronointimerkki poistuu näytöstä, ennen kuin aloitat harjoituksen.

Polar Loop 2:ta ei voi synkronoida Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa sykeharjoituksen aikana. Voit synkronoida tiedot, kun olet lopettanut harjoituksen.

Sykeohjaus harjoituksen aikana

Näet tiedot harjoituksen aikana napauttamalla kosketuspainiketta. Sykkeesi näytetään lyönteinä minuutissa (bpm).

Odota kaksi sekuntia, niin näytössä näkyy harjoituksesi senhetkinen pääasiallinen vaikutus – rasvanpoltto tai kunnon kohottaminen. Katso lisätietoja kohdasta EnergyPointer.

FAT BURN

Rasvanpolttoalueella teho on matalampi, ja pääasiallinen energianlähde on rasva. Näin ollen rasvaa palaa tehokkaasti ja aineenvaihdunta, pääasiassa rasvan hapettuminen, tehostuu.

FIT

Kuntoalueella harjoituksen teho on korkeampi, ja se parantaa aerobista kuntoa eli vahvistaa sydäntä ja parantaa verenkiertoa lihaksiin ja keuhkoihin. Hiilihydraatit ovat pääasiallinen energianlähde.

Harjoituksen lopettaminen

Voit lopettaa tallennuksen irrottamalla sykevyön rintakehäsi ympäriltä ja irrottamalla lähetinyksikön kiinnitysvyöstä.

Muista irrottaa lähetinyksikkö kiinnitysvyöstä, jotta sykesensorin ja Polar Loop 2:n välinen yhteys katkeaa. Jos lähetinyksikkö jätetään kiinni, Polar Loop 2:n akku kuluu nopeammin.

Kun olet irrottanut sykesensorin, odota kaksi minuuttia, ennen kuin käytät sitä toisen laitteen tai ohjelmiston kanssa.

Harjoituksen jälkeen tiedot synkronoidaan automaattisesti Polar Flow -mobiilisovellukseen, jos sovellus on käytössä ja käynnissä mobiililaitteessasi.