Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (Polar Flow app iOS)

Älykkäät ilmoitukset (Polar Flow app iOS)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelimen ilmoitusten näyttämisen Polar Loop 2:ssa. Polar Loop 2 ilmoittaa saapuvasta puhelusta tai viestistä (esim. tekstiviestistä tai WhatsApp-viestistä). Se ilmoittaa myös puhelimesi kalenterissa olevista tapahtumista. Sykeharjoittelun aikana saat Polar Loop 2 -laitteeseen ilmoitukset puheluista vain, jos Polar Flow -sovellus on käynnissä puhelimessasi.

• Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttö edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovelluksen iOS-versio, johon Polar Loop 2 on yhdistetty.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetukset

Polar Flow -mobiilisovellus

Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletuksena pois käytöstä Polar Flow -mobiilisovelluksessa.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Valitse kohdassa ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET asetukseksi Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  4. Synkronoi Polar Loop 2 ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.
  5. NOTIFICATIONS ON tai NOTIFICATIONS OFF tulee Polar Loop 2:n näyttöön.

Kun muutat asetuksia Polar Flow -mobiilisovelluksessa, muista synkronoida Polar Loop 2 ja mobiilisovellus.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Kun se on käytössä, ilmoituksista ei anneta hälytystä määritetyllä aikavälillä. Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00.

Voit muuttaa Älä häiritse -toiminnon asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Kohdassa ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET voit asettaa Älä häiritse -toiminnon päälle tai pois päältä ja määrittää sen alku- ja loppuajan.
  4. Synkronoi Polar Loop 2 ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

Puhelin

Puhelimen ilmoituksia koskevat asetukset määrittävät, mitä ilmoituksia Polar Loop 2 näyttää. Ilmoitusasetusten muuttaminen iOS-puhelimessa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Varmista, että sovellukset, joita koskevat ilmoitukset haluat saada, ovat SISÄLLYTÄ-luettelossa, ja että niiden hälytysten tyypiksi on valittu Banneri tai Viestit.

Huomaa, että Facebookin ja Twitterin ilmoitukset on poistettu käytöstä Polar Loop 2:n akun säästämiseksi.

Et saa ilmoituksia sovelluksista, jotka ovat ÄLÄ SISÄLLYTÄ -luettelossa.

Älykkäiden ilmoitusten käyttö

Kun saat ilmoituksen, Polar Loop 2 antaa hillityn värinähälytyksen. Sen näyttöön tulee teksti CALL / soittajan nimi*, CALENDAR tai MESSAGE. Kalenteriin merkitystä tapahtumasta ja viestistä tulee yksi hälytys, mutta puhelusta ilmoittava hälytys jatkuu, kunnes napautat Polar Loop 2:n kosketuspainiketta tai vastaat puhelimeen.

*) Soittajan nimi näkyy näytössä, jos se on matkapuhelimesi puhelinmuistiossa ja jos nimessä on vain latinalaisia peruskirjaimia ja seuraavien kielten erikoismerkkejä: ranska, suomi, ruotsi, saksa, norja ja espanja.

Älykkäät ilmoitukset -toiminto käyttää Bluetooth-yhteyttä

Bluetooth-yhteys ja Älykkäät ilmoitukset toimivat Polar Loop 2:n ja puhelimesi välillä, kun laitteet ovat enintään 10 metrin päässä toisistaan. Jos Polar Loop 2 on toiminta-alueen ulkopuolella alle kahden tunnin ajan, puhelin muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti 15 minuutin kuluessa siitä, kun Polar Loop 2 palaa toiminta-alueelle.

Jos Polar Loop 2 on toiminta-alueen ulkopuolella yli kahden tunnin ajan, voit muodostaa yhteyden uudelleen napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta. Puhelimen näytössä oleva pieni Bluetooth-kuvake alkaa vilkkua ja jää päälle, kun yhteys on muodostettu.

Jos älykkäät ilmoitukset -toiminto ei toimi tai lakkaa toimimasta, katso lisäohjeita osoitteesta support.polar.com.