Olet täällä: Asetukset > Asetukset

Asetukset

Näyttöasetukset

Voit valita joko Polar Flow -verkkopalvelussa tai Polar Flow -mobiilisovelluksessa, kummassa kädessä pidät Polar Loop 2:ta. Polar Loop 2:n näytön suunta muuttuu asetuksen mukaisesti.

Saat tarkimmat tulokset, kun pidät ranneketta heikommassa kädessäsi.

Voit muokata asetuksia milloin tahansa Polar Flow -verkkopalvelussa ja -mobiilisovelluksessa.

Näyttöasetuksen vaihtaminen tietokoneella

1. Liitä Polar Loop 2 tietokoneesi USB-porttiin, siirry osoitteeseen flow.polar.com ja kirjaudu sisään.
  2. Siirry kohtaan Asetukset ja Tuotteet.
  3. Valitse Polar Loop 2 Asetukset ja vaihda kätisyys.

Polar Loop 2:n näytön suunta vaihtuu seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Näyttöasetuksen vaihtaminen mobiilisovelluksella

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Valitse Polar Loop 2 -kohdassa, kummassa kädessä haluat pitää ranneketta.

Kellonajan asetus

Kellonaika ja sen muoto siirretään Polar Loop 2:een tietokoneen järjestelmän kellosta, kun synkronoit laitteen Polar Flow -verkkopalveluun. Jos haluat muuttaa aikaa, sinun on ensin muutettava tietokoneesi aikavyöhykettä ja synkronoitava sitten Polar Loop 2.

Jos muutat mobiililaitteesi aikavyöhykettä ja synkronoit Polar Flow -sovelluksen Polar Flow -verkkopalvelun ja Polar Loop 2:n kanssa, myös Polar Loop 2:n aika muuttuu.