Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (Polar Flow app Android)

Älykkäät ilmoitukset (Polar Flow app Android)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelimen ilmoitusten näyttämisen Polar Loop 2:ssa. Polar Loop 2 ilmoittaa saapuvasta puhelusta tai viestistä (esim. tekstiviestistä tai WhatsApp-viestistä). Se ilmoittaa myös puhelimesi kalenterissa olevista tapahtumista. Huomaa, että et saa ilmoituksia Polar Loop 2 -laitteeseen sykeharjoituksen aikana.

• Varmista, että puhelimessasi on Android-versio 5.0 tai uudempi.
  • Tarkista, että Polar Loop 2:ssa on uusin laiteohjelmistoversio.
  • Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttö edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovelluksen Android-versio, johon Polar Loop 2 on yhdistetty.
  • Älykkäiden ilmoitusten toimiminen edellyttää, että Polar Flow -sovellus on käynnissä puhelimessasi.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Olemme testanneet toiminnon muutamissa yleisimmissä puhelinmalleissa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4 ja Sony Xperia Z3. Toiminnassa voi olla eroja muissa puhelinmalleissa, joissa on Android 5.0.

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetukset Polar Flow -mobiilisovelluksessa

Älykkäiden ilmoitusten ottaminen käyttöön / pois käytöstä

Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletuksena pois käytöstä Polar Flow -mobiilisovelluksessa.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Synkronoi Polar Loop 2 ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.
  3. Siirry kohtaan Laitteet.
  4. Valitse kohdassa Älykkäät ilmoitukset asetukseksi Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.

Kun otat Älykkäät ilmoitukset käyttöön, saat ohjeet ilmoitusten sallimiseen puhelimessasi (eli puhelimen ilmoitusten käyttöoikeuden antamiseen Polar Flow -sovellukselle), jos et vielä ole sallinut niitä. Ota ilmoitukset käyttöön? tulee näyttöön. Napauta Ota käyttöön. Valitse sitten Polar Flow ja napauta OK.
  5. Synkronoi Polar Loop 2 ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.
  6. NOTIFICATIONS ON tai NOTIFICATIONS OFF tulee Polar Loop 2:n näyttöön.

Kun muutat asetuksia Polar Flow -mobiilisovelluksessa, muista synkronoida Polar Loop 2 ja mobiilisovellus.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Kun se on käytössä, ilmoituksista ei anneta hälytystä määritetyllä aikavälillä. Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00.

Voit muuttaa Älä häiritse -toiminnon asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Kohdassa Älykkäät ilmoitukset voit asettaa Älä häiritse -toiminnon päälle tai pois päältä ja määrittää sen alku- ja loppuajan. Älä häiritse -toiminto on näkyvissä, kun Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetuksena on Päällä (ei esikatselua).
  4. Synkronoi Polar Loop 2 ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

Estä sovellukset

Voit estää tiettyjen sovellusten ilmoitukset Polar Flow -sovelluksessa. Kun saat sovelluksesta ensimmäisen ilmoituksen Polar Loop 2:een, sovellus lisätään luetteloon kohdassa Laitteet > Ilmoitukset > Estä sovellukset, jossa voit halutessasi estää sen.

Puhelimen asetukset

Jotta saat puhelimesi ilmoitukset Polar Loop 2:een, sinun on otettava ilmoitukset käyttöön niissä mobiilisovelluksissa, joista haluat saada ne. Se onnistuu mobiilisovelluksen asetusten tai Android-puhelimen sovellusten ilmoitusasetusten kautta. Katso sovellusten ilmoitusten asetuksia koskevia lisäohjeita puhelimesi käyttöohjeesta.

Lisäksi Polar Flow -sovelluksella on oltava oikeus lukea puhelimesi ilmoituksia. Polar Flow -sovellukselle on annettava pääsy puhelimen ilmoituksiin (eli ilmoitukset on sallittava Polar Flow -sovelluksessa). Polar Flow -sovellus antaa tarvittaessa ohjeet käytön sallimiseen (katso luku Älykkäiden ilmoitusten ottaminen käyttöön / pois käytöstä).

Älykkäiden ilmoitusten käyttö

Kun saat ilmoituksen, Polar Loop 2 antaa hillityn värinähälytyksen. Sen näyttöön tulee teksti CALL / soittajan nimi*, CALENDAR tai MESSAGE. Kalenteriin merkitystä tapahtumasta ja viestistä tulee yksi hälytys, mutta puhelusta ilmoittava hälytys jatkuu, kunnes napautat Polar Loop 2:n kosketuspainiketta tai vastaat puhelimeen.

*) Soittajan nimi näkyy näytössä, jos se on matkapuhelimesi puhelinmuistiossa ja jos nimessä on vain latinalaisia peruskirjaimia ja seuraavien kielten erikoismerkkejä: ranska, suomi, ruotsi, saksa, norja ja espanja.

Älykkäät ilmoitukset -toiminto käyttää Bluetooth-yhteyttä

Bluetooth-yhteys ja Älykkäät ilmoitukset toimivat Polar Loop 2:n ja puhelimesi välillä, kun laitteet ovat enintään 10 metrin päässä toisistaan. Jos Polar Loop 2 on toiminta-alueen ulkopuolella alle kahden tunnin ajan, puhelin muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti 15 minuutin kuluessa siitä, kun Polar Loop 2 palaa toiminta-alueelle.

Jos Polar Loop 2 on toiminta-alueen ulkopuolella yli kahden tunnin ajan, voit muodostaa yhteyden uudelleen napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta. Puhelimen näytössä oleva pieni Bluetooth-kuvake alkaa vilkkua ja jää päälle, kun yhteys on muodostettu.

Jos älykkäät ilmoitukset -toiminto ei toimi tai lakkaa toimimasta, katso lisäohjeita osoitteesta support.polar.com.