Olet täällä: Aloittaminen > Polar Loop 2:n asetusten määrittäminen

Polar Loop 2:n asetusten määrittäminen

Polar Loop 2:n asetusten määrittäminen edellyttää tietokonetta ja Internet-yhteyttä, sillä asetukset määritetään Polar Flow -verkkopalvelussa. PC- ja Mac-tietokonetta koskevat vaatimukset kerrotaan seuraavassa.

PC

Ohjelmisto: Windows 7, Windows 8 tai uudempi

Laitteisto: USB-portti

Mac

Ohjelmisto: Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 tai uudempi

Laitteisto: USB-portti

Lataa ja asenna Polar FlowSync

Polar Loop 2:n asetusten määrittäminen, aktiivisuustietojen synkronoiminen ja Polar Loop 2:n:n laiteohjelmiston pitäminen ajan tasalla edellyttävät Polar FlowSync -ohjelmiston lataamista ja asentamista.

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa Polar FlowSync.
  2. Suorita asennuspaketti ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos ponnahdusikkunassa kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen, voit ohittaa ikkunan ja jatkaa.

Kun asennus on valmis, FlowSync käynnistyy automaattisesti ja pyytää sinua liittämään Polar-tuotteesi.

Katso tarkemmat ohjeet FlowSync-ohjelman asentamiseen osoitteesta polar.com/support/FlowSync.

Liitä Polar Loop 2

Polar Loop 2 on varastointitilassa ja se aktivoituu, kun kytket sen tietokoneeseen asetusten määrittämistä varten.

Liitä Polar Loop 2 tietokoneen USB-porttiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Kaapelin magneettinen pää napsahtaa paikalleen, kun se liitetään rannekkeeseen oikein. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit.

Älä käytä USB-hubeja. Niiden tuottama teho ei ehkä riitä aktiivisuusrannekkeen lataamiseen.

Liity Polar Flow -yhteisöön

1. Polar Flow -verkkopalvelu avautuu automaattisesti Internet-selaimeesi.

Polar Loop 2:n näyttöön tulee synkronointimerkki.

Jos Polar Flow -verkkopalvelu ei avaudu, irrota Polar Loop 2 tietokoneesta ja liitä se takaisin.

2. Luo Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Paina Seuraava.

Polar-tilin avulla voit käyttää kaikkia kirjautumista edellyttäviä Polar-palveluita. Näitä ovat esimerkiksi Polar Flow -verkkopalvelu ja polarpersonaltrainer.com.

3. Määritä asetukset:

Syötä fyysiset asetuksesi. Määritä ne tarkasti. Kun asetukset ovat oikein, saat henkilökohtaista ohjausta sekä päivittäisen aktiivisuutesi ja harjoitustesi tarkan tulkinnan.

Valitse Polar Loop 2:n näyttöön haluamasi ajan muoto. Valitse, kummassa ranteessa pidät ranneketta – tämä asetus määrittää näytön suunnan.

Saat tarkimmat tulokset, kun pidät ranneketta heikommassa kädessäsi.

Määritä lopuksi aktiivisuustasosi, niin saat sopivan aktiivisuustavoitteen.

Voit muokata asetuksia milloin tahansa Polar Flow -verkkopalvelussa ja -mobiilisovelluksessa.

4. Aloita synkronointi painamalla Valmis, niin asetukset synkronoidaan Polar Loop 2:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä.

Odota, kunnes synkronointi on suoritettu loppuun, ennen kuin irrotat Polar Loop 2:n. Kun synkronointi on suoritettu loppuun, Polar Loop 2:n näyttöön tulee tarkistusmerkki ja lataussymboli akun latautuessa. Polar Flow -verkkopalvelun päiväkirja avautuu tietokoneen näyttöön.

Jos Polar Loop 2:n laiteohjelmistoon on saatavana päivitys, se kannattaa asentaa tässä vaiheessa. Katso lisätietoja kohdasta Laiteohjelmistopäivitys.

Nyt voit mukauttaa rannekkeen sopivaksi tai antaa Polar Loop 2:n akun latautua täyteen. Jos irrotat Polar Loop 2:n ennen kuin akku on latautunut täyteen, muista ladata se täyteen myöhemmin.

Katso lisätietoja verkkopalvelusta kohdasta Polar Flow -verkkopalvelu.