Je bent hier: Functies > Routebegeleiding

Routebegeleiding

De functie voor routebegeleiding begeleidt je bij routes die je tijdens eerdere sessies hebt opgeslagen en routes die andere gebruikers van de Flow webservice hebben opgeslagen en gedeeld. Je kunt kiezen om naar het startpunt van de route, het eindpunt van de route of het dichtstbijzijnde punt op de route (een punt onderweg) te gaan. Eerst begeleidt je horloge je naar het door jou gekozen startpunt op de route. Eenmaal op de route begeleidt je horloge je onderweg en zorgt ervoor dat je op de goede weg blijft. Volg gewoon de aanwijzingen op het display. Onderaan het display zie je welke afstand je nog hebt te gaan.

Een route aan je horloge toevoegen

Als je een route aan je horloge wilt toevoegen, moet je deze als favoriet opslaan in de weergave Bekijken in de Flow webservice of in de analyseweergave van je trainingssessie, en synchroniseren met je horloge. Zie Favorieten voor meer informatie.

Een trainingssessie starten met routebegeleiding

  1. Druk op de knop LICHT in pre-trainingsmodus of tik om het snelmenu te openen.
  2. Kies Routes uit de lijst en kies vervolgens je route.
  3. Kies op welk punt je de route wilt starten: Startpunt, Punt onderweg, Eindpunt, omgekeerde richting of Punt onderweg, omgekeerde richting .
  4. Kies het sportprofiel dat je wilt gebruiken en start je trainingssessie.
  5. Je horloge begeleidt je naar de route. Startpunt route gevonden wordt weergegeven wanneer je dit hebt bereikt en dan ben je klaar om te vertrekken.

Eindpunt route bereikt wordt weergegeven als je klaar bent.

Begeleiding op het display

  • De pijl geeft de richting aan die je moet volgen
  • De route die je ziet wordt aangepast aan je voortgang
  • Resterende afstand