Je bent hier: Instellingen > Pictogrammen op het display

Pictogrammen op het display

Vliegmodus is ingeschakeld. De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf je horloge af. Je kunt je horloge wel gebruiken, maar je kunt je gegevens niet synchroniseren met de Polar Flow mobiele app of het horloge gebruiken in combinatie met draadloze accessoires.

Niet storen-modus is ingeschakeld. Als deze modus is ingeschakeld, trilt het horloge niet bij meldingen of inkomende gesprekken (de rode stip verschijnt nog steeds links onder op het display). Verlichting inschakelen is ook uitgeschakeld.

Als de Niet storen-modus is ingeschakeld, trilt het horloge niet bij meldingen of inkomende gesprekken (de rode stip verschijnt nog steeds onder op het display). Verlichting inschakelen is ook uitgeschakeld.

Alarm is ingeschakeld. Je kunt het alarm inschakelen in het menu Snelinstellingen.

Je smartphone is niet gekoppeld met je horloge en je hebt ingesteld dat je meldingen wilt ontvangen. Controleer of je smartphone zich binnen het Bluetooth-bereik van je horloge bevindt en of Bluetooth is ingeschakeld op je smartphone.

Knopvergrendeling is ingeschakeld. Je kunt de knoppen ontgrendelen door de knop LICHT ingedrukt te houden.