Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow webservice

Polar Flow webservice

In de Polar Flow webservice kun je je training in detail plannen en analyseren en meer informatie over je prestaties bekijken. Configureer en personaliseer je horloge voor perfecte afstemming op je trainingsbehoeften door sportprofielen toe te voegen en instellingen aan te passen. Je kunt ook de hoogtepunten van je training delen met je vrienden in de Flow community, je aanmelden voor de cluboefeningen en een gepersonaliseerd trainingsprogramma krijgen voor een hardloopevenement.

De Polar Flow webservice toont ook het voltooiingspercentage van je dagelijkse activiteitsdoel en de details van je activiteit, en helpt je te begrijpen welke invloed je gewoontes en keuzes hebben op je welzijn.

Op flow.polar.com/start kun je je horloge configureren met je computer. Je wordt hier begeleid bij het downloaden en installeren van de FlowSync software, zodat je gegevens kunt synchroniseren tussen je horloge en de webservice, en bij het maken van een gebruikersaccount voor de webservice. Als je de configuratie hebt gedaan met een mobiel apparaat en de Flow app, kun je je met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je in de configuratie hebt opgegeven aanmelden bij de Flow webservice.

Feed

In Feed kun je zien wat jij en je vrienden de laatste tijd hebben gedaan. Bekijk de laatste trainingssessies en activiteitssamenvattingen, deel je beste prestaties, en reageer op en en like de activiteiten van je vrienden.

Logboek

In Logboek kun je je dagelijkse activiteit, slaap, geplande trainingssessies (trainingsdoelen) en de resultaten van eerdere trainingen zien.

Voortgang

In Voortgang kun je je ontwikkeling volgen aan de hand van rapporten.

Trainingsrapporten zijn een handige manier om je voortgang bij de training over langere perioden te volgen. In week-, maand- en jaarrapporten kun je de sport voor het rapport kiezen. In aangepaste periode kun je zowel de periode als de sport kiezen. Kies de periode en de sport voor het rapport in de vervolgkeuzelijsten en druk op het wielpictogram om te kiezen welke gegevens je in de rapportgrafiek wilt zien.

Met behulp van de activiteitenrapporten kun je de langetermijntrend volgen van je dagelijkse activiteit. Je kunt kiezen of je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapporten wilt weergeven. In het activiteitenrapport kun je ook je beste dagen over de door jouw gekozen periode zien betreffende je dagelijkse activiteit, stappen, calorie├źn en slaap.

Het Running Index-rapport is een hulpmiddel om je te helpen je Running Index-ontwikkeling op de lange termijn te volgen en een inschatting te maken van je resultaat als je bijvoorbeeld 10 km of een halve marathon gaat lopen.

Met het Cardiobelasting-rapport kun je volgen hoe je cardiobelasting in de loop van de tijd toeneemt en de verschillen in je trainingsbelasting van de afgelopen weken of maanden bekijken. Door je opbouw van je cardiobelasting te volgen, zie je welke invloed je voorgaande trainingen hebben op je actuele prestaties en kun je toekomstige trainingen plannen en je conditie blijven verbeteren.

Community

In de Flow Groepen, Clubs en Evenementen kun je medesporters vinden die voor hetzelfde evenement trainen of naar dezelfde sportschool gaan. Je kunt ook je eigen groep maken voor de mensen met wie je wilt trainen. Je kunt je oefeningen en trainingstips delen, reageren op de trainingsresultaten van andere leden en deel uitmaken van de Polar Community. In Flow Clubs kun je klasplanningen zien en je aanmelden voor klassen. Doe mee en krijg motivatie van je sociale trainingscommunities!

Programma's

Het Polar Hardloopprogramma is specifiek ontwikkeld voor jouw doel op basis van Polar hartslagzones en houdt rekening met je persoonlijke eigenschappen en je trainingsachtergrond. Het programma is slim en past zich onderweg aan op je ontwikkeling. De Polar hardloopprogramma's zijn beschikbaar voor 5 km, 10 km, de halve en de hele marathon. Ze bestaan uit twee tot vijf hardlooptrainingen per week, afhankelijk van het programma. Het is supereenvoudig!

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.